Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Pieskāriens - viena no mīlestības valodām

EasyGet.lv, 13.08.2010. 12:56

Dažām sievietēm pieskāriens ir primārā mīlestības valoda. Bez tā viņas jūtas nemīlētas. Ja tiek saņemts pietiekoši daudz glāstu, tad partnere jūtas droša par tavu mīlestību.
Pieskāriens - viena no mīlestības valodām

Ja esi atklājis, ka tavas partneres mīlestības valoda ir pieskāriens, tad tavu iespēju izteikt savu mīlestību ierobežo tikai tava izvēle. Nejauši pieskārieni, rokas izlaišana caur matiem, skūpsti, glāsti, sadošanās rokās, apskāvieni, sekss, masāža un citi pieskārienu veidi ir nepieciešami partnerei, lai viņa justos mīlēta, ja viņas primārā mīlestības valoda ir pieskāriens.

Tomēr var gadīties, ka kādi no taviem glāstiem partnerei šķiet traucējoši vai kaitinoši. Neuztver to personiski un pieņem to, ka tavs labākais instruktors ir pati partnere – galu galā tu taču mācies mīlēt tieši viņu. Uzstāt uz glāstiem, kuri partnerei nepatīk, pauž nevis mīlestību, bet to, kas ir tai pretējs.

Tā kā sievietei, kuras mīlestības valoda ir pieskāriens, sekss attiecībās ieņem nozīmīgu vietu, tad tieši šī partnere jo īpaši novērtēs, ja būsi izkopis savas seksuālās iemaņas, sniegsi neaizmirstamu priekšspēli vai sāksi ar juteklisku masāžu. Tā kā partnere jūtas mīlēta tieši caur pieskārieniem, tad arī tu saņemsi pietiekoši daudz glāstu, jo šādi viņa paudīs savas jūtas pret tevi. Visticamāk, ka tieši šīs sievietes īpašu uzmanību pievērsīs tam, lai iepazītu tavas erogēnās zonas un sniegtu tev neaizmirstamus un jutekliskus glāstus. Ja vēlies uzzināt, uz ko šī sieviete ir spējīga, tad atliek tikai pašam būt tikpat uzmanīgam un devīgam. Kā saka „Ko sēsi – to pļausi".

Šai partnerei viss, kas ir viņā, atspoguļojas viņas ķermenī. Aizskart to nozīmē aizskart viņu. Attālināties no tā nozīmē emocionāli distancēties. Ja vēlies pārbaudīt, tad pēc seksa piecelies un atstāj viņu vienu vai arī pamēģini pagriezties uz otriem sāniem neapskaujot viņu, un aizmigt – visticamāk, ka nākamajā dienā paliksi ne tikai bez brokastīm, bet arī nedēļu, pavisam droši, vari aizmirst par seksu.

Šai sievietei jo īpaši svarīgi ir glāsti krīzes situācijās. Ja neapskausi mīļoto, kad viņa raud, tad viņa to atcerēsies ilgi jo ilgi, ja pat ne līdz mūža galam. Krīzes situācijas nodrošina unikālu iespēju izpaust mīlestību – izmanto tās!

Vēl jāatzīmē tas, ka šīs partneres īpaši jūtīgi uztvers krāpšanu. Mīlestība, kas izpaužas pieskārienā, nu tiek kādam citam. Būs nepieciešams kapitālais remonts (kas nozīmē, ka visticamāk viss būs jāsāk no sākuma), lai kompensētu šāda pārinodarījuma izraisīto emocionālo triecienu.

Resurss: Gerijs Čepmens „Piecas mīlestības valodas"

Ziņa publicēta sadarbībā ar viriesi.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV