Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Spice Home atklās lielāko elektronikas veikalu Latvijā

Inga Bite, 16.08.2010. 11:08

20. augustā mājas preču tirdzniecības centra Spice Home 1. stāvā 3000 kvadrātmetru platībā durvis vērs veikals Elkor Tehnika. Jaunā tirdzniecības vieta pircējiem piedāvās plašāko elektronikas sortimentu Latvijā.
Spice Home atklās lielāko elektronikas veikalu Latvijā

Tirdzniecības centra Spice Home direktors Raimonds Ozoliņš: „Īstenojot ilgtermiņa attīstības stratēģiju, paplašinām mājas lietu piedāvājumu ar elektroniku un sadzīves tehniku, tādejādi nostiprinot savu pozīciju tirgū. Pašlaik esam lielākais specializētais mājas lietu tirdzniecības centrs Baltijā - mūsu mērķis ir turpināt pilnveidot un paplašināt centra piedāvājumu ar pircēju pieprasītiem mājas preču zīmoliem. Elkor Tehnika veikala atklāšana Spice Home nodrošinās vairāk apmierinātu, lojālu pircēju un ļaus straujāk palielināt arvien pieaugošo apmeklētāju plūsmu. Pateicoties veiksmīgai nomnieku komplektācijai, šī gada pirmajos sešos mēnešos pret attiecīgo periodu 2009.gadā pircēju plūsma ir augusi par 36 procentiem."

Elkor valdes loceklis Ronalds Feldmanis: „Tirdzniecības centrs Spice Home ir lielākais specializētais mājas lietu centrs Rīgā un Baltijā ar labu ģeogrāfisko novietojumu un ērtu piebraukšanu. Uzskatām, ka šī ir piemērota un perspektīva vieta mūsu elektronikas un sadzīves tehnikas veikalam. Izmantojam šo iespēju laiku, lai attīstītu mūsu biznesu un apgūtu jaunu, izdevīgu tirdzniecības vietu. Elkor kopējā tirdzniecības platība Latvijā nu jau sasniedz vairāk kā 50 000 kvadrātmetrus."

Atklājot jauno veikalu, tiek saglabāts arī esošais Elkor centrs tirdzniecības centra Spice 1. stāvā, nozīmīgi paplašinot tā apģērbu, sporta preču, sporta tehnikas un rotaļlietu klāstu. Savukārt elektronikas un sadzīves tehnikas sortiments tiks novirzīts uz jauno Spice Home veikalu Elkor Tehnika.

Fakti un skaitļi par Spice Home:
Baltijā unikāls koncepts Pasaule mājai ar 38 mājas lietu veikaliem vienuviet;
veikali – cenuklubs.lv, Nakts Mēbeles, Čiekurs, Alan Deko, Home4you, Siena, Rito, Meka, Biotēka, Accenta u.c.
kopējā platība - 22 200 kvadrātmetru;
īpašnieki – Igaunijas uzņēmumi AS E.L.L. Kinnisvara;
attīstītājs - SIA ELL Nekustamie īpašumi.

Fakti un skaitļi par Elkor:
lielākais Latvijas tirdzniecības uzņēmums ar kopējo tirdzniecības platību vairāk kā 50 000 kvadrātmetru;
vidējais apgrozījums pēdējos gados – 59 miljoni;
kopējais uzņēmumu apgrozījums 20 gadu laikā - ap 450 miljoniem latu;
tirdzniecības vietās investēti vairāk kā 50 miljoni latu;
gada laikā tirdzniecības vietas apmeklē vidēji ap 3 miljoniem klientu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV