Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Maģiskajām kāzām Molā" kopā pieteikušies 110 pāri

Zane Pētersone, 18.08.2010. 12:54

Pagājušajā nedēļā beidzās pieteikšanās šī gada romantiskākajam piedzīvojumam – „Maģiskās kāzas Molā", ko piedāvā LNT un tirdzniecības centrs „Mols". Atsaucība ir pārsteidzoši liela un kopā pieteicās 110 pāri, kuri vēlas apprecēties un svinēt savas kāzas – televīzijas tiešraidē - maģiskajā datumā – 10.10.10. visas Latvijas acu priekšā.

„Maģiskajām kāzām Molā" pietiecās dažāda vecuma pāri. Tā, piemēram, jaunākais pāris, kurš vēlas apprecēties un svinēt kāzas televīzijas tiešraidē, ir 18 gadus jauni, bet vecākajam pārim, kurš vēlas izdzīvot romantiskāko dzīves mirkli, kungam ir 74 gadi, bet viņa izredzētajai – 60 gadi.

Šobrīd tiek izvērtētas visas saņemtās dalībnieku anketas un uz pārrunām tiek aicināti sirsnīgākie un aizkustinošākie pāri, kuri no visas sirds vēlas un ir gatavi savas dzīves neaizmirstamākajam un skaistākajam mirklim. Līdz augusta beigām jau būs zināmi visi tie 10 pāri, kuri vienlaicīgi teiks „jāvārdu" LNT tiešraidē maģiskajā datumā – 10.10.10.

Lai padarītu jaunā pāra kāzu dienu par īpašāko un skaistāko viņu dzīvē, LNT un tirdzniecības centrs „Mols" romantiskākajā šī gada piedzīvojumā „Maģiskajās kāzās Molā" desmit laimīgajām līgavām dāvinās burvīgus kāzu ietērpus un nozīmīgāko laulības simbolu - gredzenus abiem jaunlaulātajiem. Desmit līgavām tiks dāvināts arī kāzu grims, frizūra un tās saņems krāšņu līgavas pušķi, savukārt līgavaiņi kāzu dienā tiks ietērpti elegantos smokingos. Pēc svinīgās ceremonijas kopā ar jaunlaulāto ģimenes locekļiem tiks pasniegta rekordliela kāzu torte un grandioza šampanieša piramīda.

Šis būs neaizmirstams mirklis, jo „jāvārdu" maģiskajā datumā 10.10.10. televīzijas tiešraidē vienlaicīgi teiks 10 pāri.

Skaties LNT un uzzini, kuri būs tie 10 laimīgie pāri, kuri jau pavisam drīz piedzīvos skaistāko un neaizmirstamāko dienu savā mūžā.

Mīlēt aicina LNT un tirdzniecības centrs „Mols".

Tiksimies maģiskajā datumā 10.10.10. LNT kanāla tiešraidē!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV