Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Izstādē "Riga Food 2010" notiks galda servēšanas konkurss

Inese Libere, 18.08.2010. 14:08

Izstādē "Riga Food 2010" līdzās daudzajiem profesionāļu konkursiem notiks arī galda servēšanas konkurss, kurā Latvijas restorāni, kafejnīcas, viesnīcas, mācību iestādes un piegādātāji prezentēs sevi, servējot un dekorējot galdus un radot patīkamu vidi maltītes baudīšanai.
Izstādē "Riga Food 2010" notiks galda servēšanas konkurss

Konkursantu veikumu vērtēs izstādes apmeklētāji, balsojot par sev tīkamāko un simpātiskāko galda klājumu. Konkursu rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA).

"Apmeklējot restorānus, kafejnīcas vai mitinoties viesnīcās, cilvēki visbiežāk vadās no personīgām simpātijām, saņemtā servisa kvalitātes un estētiskā baudījuma. Tas arī palīdz pieņemt lēmumu, vai gribēsies šeit atgriezties. Tieši tādēļ arī LVRA izlēma jau trešo gadu rīkot galda servēšanas konkursu, kur galvenie vērtētāji būs apmeklētāji," saka Santa Graikste, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas izpilddirektore.

Restorāni, viesnīcas, kafejnīcas, mācību iestādes, kā arī piegādātāji ir aicināti pieteikt dalību izstādē un galda klājuma konkursā, zvanot izstādes "Riga Food 2010" rīkotājiem pa tālruni 67067550 vai sūtot pieteikumu pa faksu 67067551, e-pastu: rigafood@bt1.lv līdz š.g. 31.augustam. Dalība konkursā un izstādē - bez maksas (izņemot, ja vēlas īrēt no izstādes organizatoriem aprīkojumu).

2009.gadā piedalījās 10 konkursanti

Izstādē "Riga Food 2009" piedalījās desmit konkursanti. Pirmo vietu konkursā ieguva Rīgas Tūrisma un tirdzniecības skola, otro vietu ieguva Mālpils Profesionālā vidusskola, bet trešo vietu - Rīgas Pārtikas ražotāju vidusskola.

15.starptautiskā pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju, iepakojuma, sabiedriskās ēdināšanas, viesnīcu un veikalu aprīkojuma un servisa izstāde "Riga Food 2010" notiks 2010.gadā no 8. līdz 11.septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Izstādi "Riga Food 2010" papildina plaša pasākumu, paraugdemonstrējumu un konkursu programma, ar kuru var iepazīties izstādes mājas lapā www.rigafood.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV