Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Puffy svārki sievišķīgi zaļam dzīvesveidam

Elija Krauze, 20.08.2010. 12:39

21.augustā, sākot no 13.30, Rīgas svētku ietvaros uz Zaļās ielas tiks prezentēts svārku zīmols Puffy. Tas ir jauns svārku koncepts, kas balstīs uz funkcionalitāti un sievišķības akcentēšanu.
Puffy svārki sievišķīgi zaļam dzīvesveidam

Katriem svārkiem pievienots īpašs novēlējums, zaļā dzīvesveida padoms un dziesmas adrese no interneta vietnes youtube.com.

Svārku zīmolu Puffy radījušas māsas Elijas Krauze (35), PR konsultante un Ieva Ozola (20), LU studente. "Ir tāds teiciens - nav nepiemērotu laika apstākļu, ir nepiemērots apģērbs. Puffy svārki ir piemēroti ikvienai situācijai un gadalaikam - tie nesaburzīsies sēžot pļavā un izcels sievišķību dodoties uz balli vai romantiksu tikšanos," tā jauno zīmolu raksturo Elija Krauze. Svārkos izmantots tills, kas kombinēts ar citiem (neburzīgiem) audumiem, kas ir aktuāla šī rudens modes tendence.

Puffy radīts, lai pastiprinātu sievišķību, veicinātu pašpārliecinātību un katru sievieti iedrošinātu justies unikālai un īpašai. Katriem Puffy svārkiem ir pievienots īpašs novēlējums, zaļā dzīvesveida padoma, kā arī, zinot cik liela loma ir mūzikai cilvēka dzīvē – arī dziesmas adrese no interneta vietnes youtube.com.

''Stāsts par svārkiem sākās ar manām jauniegādātajām kurpēm, kad man bija pilnīgi skaidrs kādus svārkus pie tām vēlos. Sāku meklēt internetā, kur tos iegādāties, līdz sapratu – varu tos radīt pati. Turklāt, prātā nāca sen izteikta enerģētiski spēcīga cilvēka frāze Maskavā – caur skaisto Tev paredzēts citām sievietēm prieku un laimi dāvināt. Un vai tad svārki nav skaistais katras sievietes garderobē? ,'' tā Elija Krauze, viena no Puffy zīmola radītājām.

''Sestdien tiks prezentēti pirmie 12 Puffy svārki, taču mūsu nākotnes plānos ietilpst Puffy zīmola attīstīšana. Svārki ir tikai sākums, '' uzsver Ieva Ozola.

Pavisam drīz svārki būs nopērkami Latvijas modes veikalos, kā arī interneta veikalā www.puffy.lv , kas vēl top.

Foto: Inga Bērziņa

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV