Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Topošās māmiņas tiek aicinātas uzzināt par mājas dzemdībām, šūpuļdziesmu nozīmi un citām bērniņa gaidīšanas laika aktualitātēm

Guntra Lipska, 25.08.2010. 08:54

26. augustā pulksten 11.00 pie restorāna „Vairāk saules" tirdzniecības centrs „Domina" aicina topošās māmiņas piedalīties jau par ikmēneša tradīciju kļuvušajā „Gaidību 4dienas" seminārā. Tā laikā, piedaloties nozares speciālistiem, semināra apmeklētājām bez maksas būs iespēja gūt jaunas praktiskas zināšanas par grūtniecības periodu, kā arī sagatavoties laikam pēc mazuļa nākšanas pasaulē.
Topošās māmiņas tiek aicinātas uzzināt par mājas dzemdībām, šūpuļdziesmu nozīmi un citām bērniņa gaidīšanas laika aktualitātēm

26. augustā speciālisti topošās māmiņas aicinās piedalīties draudzīgā diskusijā par pēdu problēmām un to kopšanu grūtniecības laikā. Tematiskajā sadaļā „Veselīgas grūtniecības padomi" semināra apmeklētājas varēs uzzināt par mājas dzemdībām, to priekšrocībām un trūkumiem. Tikšanās laikā būs arī iespēja izkliedēt plaši izplatītos mītus par tām. Sadaļas „Veselīgas grūtniecības padomi" ietvaros piesaistītie eksperti pastāstīs arī par garīgās un fiziskās veselības uzlabošanu ar mākslas terapijas palīdzību.

Jau domājot par laiku pēc bērniņa nākšanas pasaulē, „Gaidību 4dienas" apmeklētājas varēs uzzināt par agrīnās piesaistes veidošanos starp mammu un mazuli pirmajās dienās pēc dzemdībām. Topošajām māmiņām gana interesanta un nākotnē noderīga varētu būt informācija arī par šūpuļdziesmām un to nozīmi bērna audzināšanas procesā.

Tāpat topošās māmiņas „Gaidību 4dienas" ietvaros varēs uzzināt par uztura terapijas pamatprincipiem grūtniecības un bērna barošanas periodā, kā arī par citām grūtniecības laikā aktuālām tēmām.

Kā jau ierasts, dalība „Gaidību 4dienās" būs bez maksas. Papildus 26. augustā līdz pulksten 16.00 t/c „Domina" grūtnieču, zīdaiņu un bērnu preces topošās māmiņas varēs iegādāties ar īpašām atlaidēm, kā arī izmantot speciālos piedāvājumus. Tāpat viņas varēs sagatavot un t/c „Domina" bērnu preču veikalu pārziņā nodot savu raudzību dāvanu vēlmju sarakstu, kas ļaus radiem un draugiem nekļūdīgi uzzināt, kādas veltes jaundzimušajam sarūpēt.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV