Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Iebūvējamu vai atsevišķu sadzīves tehniku?

Accenta, 25.08.2010. 12:44

Daudz kas ir atkarīgs no tā, cik liela ir jūsu virtuve, cik bieži gatavosiet un cik lielu summu esat gatavi iztērēt virtuves iekārtošanai. Veikalos nopērkami visas virtuvē nepieciešamās tehnikas iebūvējamie varianti - plītis, cepeškrāsnis, mikroviļņu krāsnis, ledusskapji un trauku mazgājamās mašīnas. Arī veļas mazgājamo mašīnu iespējams iebūvēt virtuves iekārtā, ja jūsu vannasistabā tai nav vietas.
Iebūvējamu vai atsevišķu sadzīves tehniku?

Protams, var kombinēt, daļu tehnikas izvēlēties iebūvējamu, daļu atsevišķi stāvošu. Tradicionāli visbiežāk izvēlas iebūvējamās plīts virsmas un cepeškrāsnis, savukārt ledusskapi pērk atsevišķi novietojamu. To, vai virtuves tehnika būs iebūvējama vai novietojam atsevišķi, pārsvarā nosaka topošās virtuves stils.

Kādas ir cenas?

Pilnībā nokomplektēta virtuve maksā aptuveno no Ls 1800, cena ir atkarīga no tā, cik kvalitatīvu tehniku vēlaties, un arī no mēbeļu materiāla un ražotāja.

Atsevišķas iebūvējamās tehnikas cenas būs nosauktas tikai aptuveni, jo cenas atšķiras atkarībā no tirgotāja, tāpat, iegādājoties tehniku ar zīmolu, jums būs jāmaksā vairāk, toties ir lielāka garantija, ka prece tiešām būs kvalitatīva.

Plītis - četrriņķu virsmu cenas, bet var iegādāties gan divriņķu, gan trīsriņķu, gan piecu un sešu riņķu plītis: gāzes - sākot no Ls 71, elektriskās - no Ls 148, keramiskās - no Ls 91.

Cepeškrāsns cena ir atkarīga no lieluma un funkcijām, kādas vēlaties. Jo vairāk iespēju, jo attiecīgi paaugstinās cena. Vienkāršas cepeškrāsnis var iegādāties, sākot no Ls 118. Labākās cepeškrāsnis maksā jau vairākus simtus latu. Kādu cepeškrāsni izvēlēties, tas ir atkarīgs gan no jūsu ģimenes ēšanas paradumiem, gan arī no naudas summas, ko var atvēlēt šim pirkumam.

Ledusskapju cena ir atkarīga no lieluma. Vidēja lieluma ledusskapis maksā Ls 118.

Mikroviļņu krāsnis - to cena, sākot no Ls 70, bet, ja vēlas jaudīgāku un ar grilu, tad jārēķinās vismaz ar Ls 130.

Trauku mazgājamās mašīnas - to cena ir no Ls 187, šī ir cena 10 trauku komplektu trauku mazgāšanas mašīnai. Lai iegādātos trauku mazgājamo mašīnu, kas mazgā 12 trauku komplektus, jārēķinās ar trijiem simtiem latu.

Funkcijas visai iebūvējamai tehnikai neatšķiras no atsevišķi stāvošas tehnikas. Tai ir tie paši vērtēšanas kritēriji, tikai papildināta ar speciālu siltumu izolējošu slāni, kā arī ventilācija ir būvēta tā, lai netraucētu ieskaujošās mēbeles.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV