Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Sociālais modes zīmols MAMMU iekaro pasauli

Kuntī Berzinska, 25.08.2010. 13:15

Kopš 24. augusta Berlīnes vadošais modes veikals FourStore ir kļuvis par pirmo pasaulē, kurš tirgo MAMMU produkciju aiz Latvijas robežām. Trīs mēnešu darbības laikā, MAMMU ir sevi pieteicis ne tikai Latvijā, bet arī ir uzsācis sarunas ar tirgotājiem Āzijā, Austrālijā un Jaunzēlandē.

Veikals FourStore, kas atrodams Berlīnes Mitte rajonā uz "modes jūdzes" un tirgo ekskluzīvus dizaina darinājumus, ir uzrunājis Eiropā pirmo sociālo modes zīmolu MAMMU, redzot tā potenciālu Vācijas tirgū. FourStore ir īpašs ar to, ka izvēlas tirgot zīmolus, kas nav atrodami citur. MAMMU šalles un citi aksesuāri ierindosies veikala plauktos kopā ar tādiem vārdiem kā Greyhound, Substitute for Love u.c.

"Šī vasara MAMMU komandai, kurā darbojas četri aizrautīgi biedri, ir bijusi radošas rosības pārpildīta. MAMMU ir ne tikai strādājis pie jaunu iespēju meklēšanas, bet arī pie jaunu produktu izgatavošanas," stāsta komandas izpilddirektore Laura Komisare.

Radošās māmiņas ir rosīgi šuvušas un tamborējušas, un tagad, papildinot pamatkolekciju, ir pieejama arī šalles vieglā un gaisīgā "light" versija – MAMMU light. Tāpat kā pamatšalle, tā ir veidota no Latvijas lina un trikotāžas akcentiem, kas izgatavoti no ražošanas pārpalikumiem. Gan Vācijā, gan Latvijā, jebkurš sevi varēs iepriecināt ar dāvināmiem nieciņiem, aprocēm un galvas rotām no "light" kolekcijas.

Tuvojoties vēsākajai sezonai, MAMMU ir padomājis par iespēju iepirkties no mājam, atverot interneta veikalu. Jebkurš no virtuālās vides vistālākajiem nostūriem var tikt pie savas MAMMU šalles, uzklikšķinot uz "Pirkt" pogas mūsu mājaslapā: www.mammu.lv. Turklāt piegāde visā Eiropas teritorijā ir bezmaksas. Jau pirmajā darbības dienā interneta veikalu apmeklēja 600 lietotāju, liecinot par lielu interesi MAMMU produkcijai.

Veikali, kas tirgo MAMMU Rīgā ir īpašie un izmeklētie:

Paviljons - Tirdzniecības centrs Domina Shopping. Rīga, Ieriķu iela 3

Mondolini - Berga Bazārs. Rīga, Marijas iela 13/18A

Lukabuka - Latvijas Nacionālās operas biļešu kasu paviljons. Rīga, Aspazijas bulvāris 3

INRE skandināvu dizaina mēbeles, gaismas ķermeņi un interjera aksesuāri - Radisson Blu Hotel Latvija. Rīga, Brīvības iela 31

Par MAMMU:

MAMMU ir pirmais sociālais modes zīmols Eiropā, kurš darbojas pēc Grameen principiem. Pirmo MAMMU kolekciju ir radījusi dizainere Līva Ķauķe-Saule. Sociālais modes zīmols MAMMU apvieno modi un mākslu ar risinājumu sociālai problēmai, un sadarbojoties ar jaunajām māmiņām rada unikālas un daudzfunkcionālas lina un trikotāžas šalles. Esam pirmie Latvijā, kas uzņemas sociālā uzņēmuma atbildību pret sabiedrību, radot jaunas darba vietas māmiņām, kuras, pateicoties mūsu projektam var apvienot darbu ar bērna audzināšanu. Rezultāts ir augstas kvalitātes, ekskluzīvs un mūžam mainīgs aksesuāru zīmols, kuru galvenās virzītājas ir mātes.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV