Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

"Cosmopolitan" slavenajā Bikini Bash ballītē vēlas sasniegt pasaules rekordu

Dāvis Sakne, 25.08.2010. 13:26

Arī Latvijas sievietēm ir pienācis laiks sapulcēties kopā pasaules slavenajā pludmales ballītē Bikini Bash, kuru 28.augustā sadarbībā ar D Light pirmo reizi Latvijā, Dzintaru pludmalē organizē Cosmopolitan. Latvijas Bikini Bash organizatoriem ir mērķis ne tikai radīt gada nozīmīgāko un labāko pludmales ballīti, bet arī pārspēt Ginesa rekordu, sapulcinot pasaulē lielākajā fotosesijā, kas tiks fotografēta no putna lidojuma, vairāk kā 2353 sievietes bikinī peldkostīmos.
"Cosmopolitan" slavenajā Bikini Bash ballītē vēlas sasniegt pasaules rekordu

Cosmopolitan Bikini Bash pludmales ballītes un fotosesijas visā pasaulē tiek rīkotas jau vairākus gadus un dažās valstīs tā ir kļuvusi par ikgadēju tradīciju, kas katru gadu pulcē arvien vairāk un vairāk sievietes. Piemēram, Krievijā 2008.gadā Cosmopolitan Bikini Bash pludmales ballīte vienuviet pulcēja 1923 sievietes. Pasaules rekords šobrīd pieder Serbijai, kurā Cosmo Bikini Bash vienuviet pulcēja 2353 sievietes peldkostīmos, kas nozīmē, ka, rekorda sasniegšanai, 28.augustā pulksten 13:00 pludmalē pie Dzintaru koncertzāles Cosmopolitan Bikini Bash ballītē ir jāierodas vismaz par vienu sievieti vairāk, kas pēc Cosmopolitan domām nav problēmas valstī, kur dzīvo tik daudz burvīgas sievietes.

Ņemot vērā, ka šobrīd Latvijā laika apstākļi nav iepriekš paredzami, bezmaksas pludmales ballītes organizatori ir paredzējuši, ka peldkostīmus varēs uzvilkt arī tikai uz pašu galveno Bikini Bash notikumu - fotosesiju, kuras laikā no putna lidojuma tiks fotografēta pludmale, kurā sievietes peldkostīmos veidos uzrakstu "Cosmopolitan". Slikts laiks nav šķērslis - tas ir pierādīts, jo, tieši sasniedzot iepriekšējo rekordu, daba sievietes peldkostīmos nelutināja, taču tas nebija šķērslis lielisku fotogrāfiju uzņemšanai. Taču šobrīd laika ziņas sola, ka speciāli šim lieliskajam pasākumam debesīs mākoņi pašķirsies un spīdēs saule.

Paralēli fotosesijai visas sievietes gan peldkostīmos, gan bez tiem, kā arī līdzpaņemtie sieviešu draugi varēs izklaidēties bezmaksas ballītē - pludmalē darbosies Cosmopolitan un atbalstītāju teltis, kurās norisināsies dažādas atrakcijas kopā ar Cosmopolitan draugiem, piemēram, fitnesa treneri Ralfu Upmani. Kā jau Cosmopolitan party pieklājas, pasākuma laikā, protams, visi tiks cienāti ar lieliskiem kokteiļiem. Par lielisku atmosfēru ballītē līdz pat pulksten 19:00 rūpēsies arī populāri dīdžeji un mūziķi: grupa Astro'n'out, Goran Gora, Kaspars Bindemanis & Los masculinos, Markus Riva, DJ Rudd, DJ Ai-Va, Crystral Sound System, Bogdan Taran, Toms Grēviņš un Barbara Tucker no Ņujorkas.

Visas sievietes, kuras ir gatavas visai pasaulei pierādīt, ka tikai un vienīgi Latvijā dzīvo pasaulē skaistākās, visatraktīvākās un vislabākās sievietes, var reģistrēt savu dalību Cosmo Bikini Bash interneta lapā www.cosmo.lv par ko Cosmpolitan gatavojas atlīdzināt ar dāvanām, laicīgi ierodoties reģistrācijas teltī.

Vairāk informācijas par Cosmopolitan Bikini Bash iespējams atrast www.cosmo.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV