Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Rīgā otro gadu pēc kārtas norisināsies līgavu parāde

"Līgavu parādes Rīgā 2010" organizatori, 27.08.2010. 17:10

2010. gada 28.augustā jau otro gadu pēc kārtas Rīgā norisināsies Līgavu Parāde.
Rīgā otro gadu pēc kārtas norisināsies līgavu parāde

Pagājušajā gadā Parāde bija ļoti veiksmīga un izdevusies: tajā piedalījās vairāk kā 50 meitenes kāzu kleitās.

Šī gada kulminācija jeb rozīnīte būs līgavu apvienošanās kopējā sinhronā dejā Brīvības pieminekļa laukumā, ko vadīs "DANCE ACADEMY" (www.dmapa.lv). Izklaides programmā būs arī iekļauti dažādi konkursi, viktorīnas, kā arī foto un video sessijas. "Līgavu Parādē Rīgā 2010" piedalīsies pašas jaunākās daiļā dzimuma pārstāves - mazās princeses. Pasākums noslēgsies ar grandiozu vakara pasākumu klubā "CRYSTAL CLUB" (www.crystalclub.lv) Lāčplēša ielā 52/54. Oficiālais Līgavu Parādes 2010 dzēriens: vīns "DREAMER" (www.dreamer.lv).

Galvenais nosacījums dalībniecēm: kāzu tērps Parādes dienā (28.augustā). Par Parādes dalībniecēm var kļūt jebkura meitene un/vai sieviete neatkarīgi no vecuma un ģimenes stāvokļa: jūs varat būt īsta līgava, kas plāno precēties vai ir jau precējusies, vai jaunā princese, kas vēl neplāno precēties. Pasākums tiks apdrošināts ar apdrošināšanas brokera BMS (www.brokerclub.lv) palīdzību.

Piedalīšanās Parādē ir bez maksas. Līgavas, kuras būs iepriekš jau reģistrējušās oficiālajā vietnē WWW.PARADNEVEST.LV, uz Parādi dosies ar SHOW BUS (www.showbus.lv), kā arī apmeklēs fotosesiju Melngalvju namā (http://nami.riga.lv/mn). Pasākumā piedalīsies stilisti un vizāžisti no salona "ZEBRA STUDIJA" (www.zebrastudija.lv).

Parāde sākas 12:00 - alejā uz Brīvības ielas pretī viesnīcai Radisson Blue

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV