Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Jau šo sestdien notiks Trakais apavu skrējiens t/c Spice

Anda Podziņa, 09.09.2010. 14:12

Apavu veikals TrendExpress 11. septembrī plkst. 12.00 tirdzniecības centrā Spice aicina visus interesentus uz pirmo Trako apavu skrējienu.

Trako apavu skrējiena uzvarētājus gaida lieliskas balvas no TrendExpress veikala: 1. vietas ieguvējs saņems četrus, 2. vietas – divus un 3. vietas – vienu apavu pāri pēc izvēles. Nekādu cenu ierobežojumu.

Airita Ustupa, TrendExpress veikalu tīkla vadītāja: „Visiem ir mīļākie apavi, kas der kā uzlieti, un no kuriem ir žēl šķirties, kad tie ir nokalpojuši savu laiku. Šādu skrējienu organizējam, lai pulcētu kopā visus, kuri zina, cik liela nozīme ir ērtiem apaviem. Šo sestdienu pārvērtīsim par īstiem svētkiem – būs iespējams ne tikai vērot spraigās dalībnieku sacensības, bet arī iegādāties visus TrendExpress jaunās rudens kolekcijas apavus par 15% lētāk kā ikdienā."

Dalības karte skrējienam tiks piešķirta visiem pircējiem, kuri iepirksies TrendExpress veikalos līdz 11. septembrim, neatkarīgi no pirkuma summas. Sacensību ietvaros notiks atsevišķi skrējieni vīriešiem un sievietēm. Dalībnieki skriešanai var izvēlēties jebkurus sev ērtus apavus – sporta, pludmales čības, augstpapēžu kurpes, zābakus u.c. Būs ne tikai jāskrien, bet arī jādemonstrē sava veiklība pārvarot dažādus šķēršļus. Precīzi noteikumi tiks paziņoti pasākuma norises laikā.

Vispirms skrējiena dalībnieki veiks kvalifikācijas skrējienus, sekojot tiesnešu un pasākuma vadītāja Aigara Runča norādījumiem. Labāko desmit kvalifikācijas skrējiena rezultātu uzrādītāji iegūs tiesības piedalīties pusfinālā un finālā.

Skrējiena starts notiks plkst. 12.00 pie TrendExpress veikala t/c Spice 2. stāvā. Dalībnieku reģistrācija – no plkst. 11.30. Reģistrējoties skrējienam, dalībniekam jāapmaina skrējiena dalības karte pret Trakā apavu skrējiena dalības kārtas numuru.

Gaidīsim t/c Spice arī visus dalībnieku fanus un līdzjutējus!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV