Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latvijas Blondīņu asociācija ar L'Oreal atbalstu rīko jau otro "Princešu nometni" māmiņām, kurām ir bērni ar īpašajām vajadzībām

Marika Ģederte, 10.09.2010. 09:17

No 10. līdz 12. septembrim Latvijas Blondīņu asociācija organizē jau otro Princešu nometni. 40 sievietes no visas Latvijas varēs atpūsties no ikdienas rūpēm „Smuku muižā", apmeklēs lekcijas par dažādām tēmām, rūpēsies par savu veselību un apmainīsies ar pieredzi. Īpaša uzmanība tiks veltīta skaistumkopšanas tēmai: nometnes atbalstītājs, starptautiskā kosmētikas koncerna L'Oreal Baltijas filiāle L'Oreal Baltic, sarūpējis ne tikai nometnes darbībai nepieciešamos finanšu līdzekļus, bet rūpēsies arī par skaistumkopšanas nodarbībām.
Latvijas Blondīņu asociācija ar L'Oreal atbalstu rīko jau otro "Princešu nometni" māmiņām, kurām ir bērni ar īpašajām vajadzībām

Latvijas Blondīņu asociācijas prezidente Marika Ģederte stāsta: „ Bērniem ir vajadzīgas stipras un pozitīvas mammas un arī viņām kādreiz ir jāatpūšas, lai atkal ar savu neizsīkstošo mīlestību un atbalstu dotu saviem bērniņiem, būtu mīlošas sievas saviem vīriem. Citās valstīs vecāki normāli var strādāt, atstājot savus mazuļus profesionāļu rokās īpašos rehabilitācijas un fizioterpijas centros, paņemot tos no turienes pēcpusdienā. Diemžēl Latvijā, ja ģimenē ir bērni ar īpašām vajadzībām, sievietes 24 stundas dienā velta savām atvasēm, bieži vien par sevi aizmirstot. Princešu nometnes mērķis ir sapazīstināt mammas ar citām līdzīgām ģimenēm, lai atrastu domubiedres un draudzenes, sniegt nepieciešamo atbalstu un informāciju, un arī palutināt ar skaistumkopšanas procedūrām. Šīs trīs dienas gadā ir viņu dienas, kad var mosties kad gribi, jo diemžēl šādas privilēģijas ikdienā viņām nav."

Latvijas Blondīņu asociācijas galvenais mērķis ir labdarības veicināšana, pievēršot sabiedrības un pasaules uzmanību. Atgādinām , ka par piesaistītajiem līdzekļiem organizācija Kronvalda parkā šogad izveidoja bērnu rotaļlaukumu aptuveni 100 m² bērniem ar īpašajām vajadzībām un uzdāvināja to Rīgas pašvaldībai. Asociācija turpina strādāt pie publiskā rotaļu laukuma paplašināšanas, kas paredzēta jau nākamgad.

Gan pērn, gan šogad Rīgā notikusī blondīņu parāde guva plašu pasaules mediju uzmanību, palīdzot Latvijai nokļūt vadošajos ziņu kanālos ar pozitīvu vēstījumu – "Latvija ir atradusi veidu, kā cīnīties ar krīzi". Vācijas nacionālais televīzijas kanāls 1 uzņēma dokumentālo filmu par Latvijas Blondīņu asociāciju. Parāde tika atspoguļota vairāk nekā 300 interneta portālos visā pasaulē, populārajos dzīvesstila žurnālos Mairie Claire ASV un Grazia Anglijā.

Par Latvijas Blondīņu asociāciju

Biedrība "Latvijas Blondīņu asociācija" tika dibināta 2009. gada maijā Tās galvenais mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību bērniem ar kustību traucējumiem un realizēt dažādus labdarības projektus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV