Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Accenta Outlet ekspozīcija tirdzniecības centrā Spice

Accenta, 10.09.2010. 19:26

Tiem, kas ar Accenta Outlet produkciju vēl nav paspējuši iepazīties K-Rauta tirdzniecības vietās- Rīgā, Jelgavā un Liepāja, aicinam aplūkot un iepazīt to tirdzniecības centrā Spice otrajā stāvā, kur esam izvietojuši virtuves ekspozīcijas.
Accenta Outlet ekspozīcija tirdzniecības centrā Spice

Visiem interesentiem esam izvietojuši divas Accenta virtuves iekārtas un viena no izstādītajām virtuves iekārtām ir no Accenta Outlet piedāvājumu klāsta. Ekspozīciju Jūs varat aptaustīt un kārtīgi izpētīt un iepazīt, lai rastos priekšstats kādas ir Accenta Outlet piedāvātas virtuves iekārtas.

Kā arī dāvinam Jums vienreizēju iespēju iegādāties šīs Accenta virtuves iekārtas par īpaši izdevīgām cenām. Šī gada 8. oktobrī notiks ekspozīcijs virtuvju izpārdošana. Lai savā īpašumā iegūtu kādu no divām virtuves iekārtām, Jums atliek tik aizpildīt anketu, kas tiks novietotas no 14. septembra uz Accenta ekspozīcijas virtuvēm t/c "Spice" , iemest to blakus esošajā kastē un divi laimīgie šis virtuves iekārtas savā īpašumā iegūs tikai par 299 Ls vai 499 Ls.

Lai veicas!

Accenta

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV