Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Vairāk kā 40 cilvēku sacentās Trakajā apavu skrējienā

Anda Podziņa, 13.09.2010. 15:42

Apavu veikala TrendExpress rīkotajā Trako apavu skrējienā piedalījās vairāk kā 40 dalībnieku, sīvā konkurencē labākie izrādījās - Vineta Allere un Miķelis Leināts.
Vairāk kā 40 cilvēku sacentās Trakajā apavu skrējienā

Galerijas:

Vineta Allere un Miķelis Leināts ieguva iespēju izvēlēties četrus apavu pārus. Madara Odiņa un Kārlis Spravņiks, kas uzrādīja otros labākos laikus, tika pie diviem pāriem apavu. Godpilnajā trešājā vietā ierindojās Irbe Becenāne un Ruslans Mihaļčuks, un katrs tika pie 1 pāra. Finālā startēja desmit dalībnieki sieviešu un vīriešu komandās, un 4. līdz 10. vietas ieguvēji saņēma dāvanu kartes.

Kā atzina skrējiena dalībniece - psiholoģe Aina Poiša – trase izskatījās vieglāka, nekā tā bija skrienot. Aina ļoti priecājās, ka Rīgā ir aktīvi jaunieši, kas nāk un piedalās. Savukārt Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis bija izvēlējies skriešanai nepiemērotus apavus – kurpes, ko velk pie uzvalka, līdz ar to stafeti pievarēja graciozā solī, eleganti izpildot visus uzdevumus.

Arī mūziķiem Valteram Frīdenbergam un Andrim Kivičam nedaudz pietrūka, lai iekļūtu starp 10 labākajiem finālistiem un turpinātu cīņu par galvenajās balvām. Pasākuma vadītājs, mūziķis Aigars Runčis atzina: „Mums mūziķiem ikdienā vairāk jādomā par veselīgu dzīvesveidu, tā muzicēšana jau tāds nakts darbs ar neregulārām sportiskām aktivitātēm."

Airita Ustupa, Trend Express veikalu tīkla vadītāja komentē: „Mums izdevās pārvērst šo dienu par apavu svētkiem t/c Spice. Dalībnieki bija jautri, moži, enerģijas un cīņas spara pilni. Prieks par visiem, protams, īpaši sveicam galveno balvu īpašniekus. Daļa no balvu saņēmējiem jau šodien sev izvēlējās jaunus apavus. Kā novērojām - vīrieši savu izvēli izdara daudz ātrāk par sievietēm, kas mēģina izdomāt – praktiskus vai neikdienišķus apavus, kur un kad tos vilks, vīrieši ņem pirmos, kas iepatīkas un der."

Sacensībās iesaistījās ne vien paši dalībnieki, bet arī viņu fani un atbalstītāji, kas piedalījās dažādos konkursos. Bija gan kurpju šņoru mezglu siešanas, gan tipināšanas sacensības, kur aktīvākas bija daiļā dzimuma pārstāves.

Dalības karte skrējienam tiks piešķirta visiem pircējiem, kuri iepirkās TrendExpress veikalos līdz 11. septembrim, neatkarīgi no pirkuma summas. Sacensību ietvaros notika atsevišķi skrējieni vīriešiem un sievietēm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV