Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

10 jautājumi, kuri nobiedēs jebkuru vīrieti

kleoo.lv, 14.09.2010. 10:01 | komentāri (6)

Dažreiz viens nepareizs jautājums (turklāt uzdots nemitīgi) var sabojāt pašas stiprākās attiecības. Tātad, ko nedrīkst jautāt mīļotajam cilvēkam?
10 jautājumi, kuri nobiedēs jebkuru vīrieti

Vai šī kleita mani padara resnu?

Tas ir pats briesmīgākais jautājums, kādu jūs varat uzdot savam vīrietim. Atcerieties: visi mīl par sevi pārliecinātas sievietes. Taču šis jautājums liecina par nepārliecinātību jūsos. Tāpēc labāk to jautāt mammai, māsai, draudzenei vai personīgajam stilistam.

Par ko tu domā?

Pati izplatītākā atbilde uz šo jautājumu būs: «Ne par ko!». Tā ir taisnība. Dažkārt cilvēkiem raksturīgs vienlaikus domāt par visu kopumā, nevis par kaut ko atsevišķu. Bieža šāda jautājuma atkārtošana liecina par to, ka jūs satrauc viņa atsvešinātais skatiens vai ka jūs gribat pakļaut viņa domas.

Ja tu varētu noskūpstīt kādu no manām draudzenēm, kuru tu izvēlētos?

Šis jautājums satrauc, jo, lai kādu vārdu viņš arī nenosauktu, atbilde diez vai jūs iepriecinās. Patiesībā jūs vēlaties, lai viņš atbildētu: «Es pat par 10 miljoniem dolāru neskūpstītu nevienu no viņām!» Taču ir lietas, par kurām vīrieši nevēlas melot...

Cik bērnu mums ar tevi būs?

Gribat, lai jūsu mīļotais no jums aizbēg, nekad vairs neatgriežas un neatbild uz jūsu vēstulēm? Nē? Tad ātri aizmirstam šo jautājumu un nomierināmies. Vismaz attiecību pirmajā posmā. Kamēr neesat nozīmējuši saderināšanās dienu un neesat pārliecinājušies, vai vēlaties būt kopā mūžīgi mūžos, vajag baudīt nenoteiktību un vienkārši iespēju būt kopā ar mīļoto cilvēku.

Ja mani nobrauks mašīna, cik ilgi tu gaidīsi, pirms uzsāksi jaunu romānu?

Bet, cik ilgi jūs gaidīsiet, ja, nedod Dievs, viņš nomirs? Ja nu pēkšņi jūsu sapņu vīrietis nāk jums tieši pretī, kad jūs pametat kapus, kur tikko apglabāts jūsu mīļotais? Mīlestībā neko paredzēt nevar. Turklāt vīriešiem nepatīk, kad mēs bez iemesla taisām no sevis upurus.

Vai tu būsi apbēdināts, ja es ieradīšos uz tavu "tikai vīriešu" ballīti?

Protams, viņš būs apbēdināts. Bet jums visticamāk piedēvēs "uzbāzīgas zivs" titulu. Vīriešiem ir savas darīšanas un tēmas sarunām. Un labāk dažreiz par tām nezināt... Turklāt iedomājies, kas būtu, ja viņš ierastos uz jūsu meiteņu ballīti un klausītos visas jūsu baumas.

Tu visu laiku skaties uz šo meiteni, vai tev viņa patīk?

Šis jautājums, lūk, atkal liecina par jūsu mazvērtības kompleksiem. Tas it nemaz nav seksīgi. Viņš ir ar jums, nevis viņu. Tāpēc nevajag taisīt greizsirdības scēnas par sīkumiem un radīt problēmas tur, kur to nemaz nav.

Cik meiteņu tev bija pirms manis?

Vai jūs patiesi gribat dzirdēt atbildi uz šo jautājumu? Ko tas jums dod? Cik jums pirms tam bija vīriešu? Pagātni nav iespējams izdzēst vai izmainīt. Turklāt katram cilvēkam ir tiesības glabāt savus skeletus skapī. Tāpēc nevajag pagrūst viņu uz patīkamām vai nepatīkamām atmiņām. Atkārtosim vēlreiz: vajag baudīt tagadni.

Ko tu mīli vairāk: mani vai savu mammu?

99% vīriešu šo jautājumu uzskatīs par pazemojošu. Patiesībā viņi nemaz nezina pareizu atbildi uz šo jautājumu. Attiecības, kas saista jūs, un attiecības starp dēlu un māti ir principā dažādas. Tāpēc tās nedrīkst salīdzināt. Viss! Tagad jūs zināt atbildi un nekad vairs neuzdodiet bezjēdzīgu atbildi.

Vai tu mani patiešām mīli?

Uzdot šādu jautājumu – ir tas pats, kas pateikt: «Es neticu tavai mīlestībai». Bet jūs taču nemaz negribējāt to teikt. Daudzi vīrieši nevēlas apspriest jūtas, viņi izsaka tās ar savu rīcību vai tikai ar to, ka atrodas blakus. Ar to arī pietiek.

Publicēts sadarbībā ar kleoo.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV