Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Restorāns "Dorian Gray" katru svētdienu piedāvā "Cimena Brunch" jeb vēlās brokastis

Deniss Ševeļovs, 17.09.2010. 10:15

Katru svētdienu bārs/restorāns "Dorian Gray" no 11:00 līdz 15:00 piedāvā "Cimena Brunch" jeb vēlās brokastis, kuru laikā var ne tikai atgūt spēkus pēc ballītēm, bet arī, ļaujoties kino burvībai, jauki pavadīt laiku draugu vai ģimenes lokā.
Restorāns "Dorian Gray" katru svētdienu piedāvā "Cimena Brunch" jeb vēlās brokastis

Brunch ir amerikāņu tradīcija, kas nozīmē - vēlās brokastis jeb brokastu un pusdienu apvienojums. Tādēļ arī radies nosaukums brunch (breakfast + lunch). "Ceļojot pa Eiropu, mēs pamanījām, ka cilvēki pēc aktīvām brīvdienām, turpina aktīvi atpūsties arī svētdienu rītos. Tā vietā, lai brokastotu mājās, viņi satiekas ar draugiem kafejnīcās un restorānos, kur brīvā atmosfērā var paēst, papļāpāt, kā arī iedzert glāzi dzirkstošā vīna. Mūsuprāt, tā ir jauka tradīcija, kura piešķir svētdienām jaunu atraktivitāti. Piedāvājot "Cinema Brunch" mūsu restorānā, vēlamies atbalstīt šīs jaukās tradīcijas attīstību Latvijā." - atzīst restorāna "Dorian Gray" īpašniece Kristīne Balode. Viņa ir pārliecināta, ka arī Rīgā ir daudz cilvēku, kuri labprāt pabeigtu savu brīvdienu atpūtu, brokastojot draugu kompānijā. "Bet tā ir arī ģimeniska aktivitāte - laba alternatīva kā bez piepūles pavadīt svētdienu kopā ar ģimeni. Brunch var kļūt par maziem svētkiem visai ģimenei." - saka Kristīne.

"Cinema Bruch" sastāv no plaša zviedru galda (Putnu pastēte grauzdētās mandelēs ar vīnogu confit, Graudu sinepju - medus kartupelis ar matjē, remolādi, M/s lasis, mozarellas siera kārtojums, Bumbieru - rozīņu strūdele ar riekstiem, u.t.t..), siltajiem ēdieniem pēc pasūtījuma (Ceptu baraviku graudmaize ar kūpinātu bekonu, Dārzeņu un mīkstā siera omlete, Gaileņu krēmzupa, u.t.t..), karstiem dzērieniem un, protams, dzirkstošā vīna glāzi. Šomēnes brunch'a laikā restorāns "Dorian Gray" piedāvā skatīties jautro seriālu "Ugly Betty" par drosmīgas un savadās meitenes centieniem iekarot Ņujorkas modes pasauli.

Brunch cena ir 7 LVL pieagušiem, un 4 LVL bērniem. Resotrnās "Dorian Gray" atrodas Vecrīgā, Mazā Muzeja iela 1

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV