Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Zīmols BAIBA RIPA met izaicinājumu Spīlbergam

Baiba Ripa, 20.09.2010. 14:52 | komentāri (1)

Modi nespēj apstādināt ne vēlēšanu bukletu lavīnas, ne karstuma rekordi un stipras lietusgāzes. Tam pierādījums ir pazīstamais modes zīmols BAIBA RIPA, kas šo ceturtdien, 23. septembrī, plkst. 18:00 ielūdz uz modes salonu Madam Bonbon, lai iepazīstinātu ar savu versiju par tuvojošos rudeni un ziemu. Līdz ar jauno kolekciju dienas gaismu beidzot ieraudzīs arī īpaša aksesuāru kolekcija, par kuru priecātos pat filmas Avatar radītājs Stīvens Spīlbergs.
Zīmols BAIBA RIPA met izaicinājumu Spīlbergam

BAIBA RIPA šosezon turpina eksperimentus ar sev raksturīgajiem makroizšuvumiem un optisku acu apmānu, kas liek kleitu vai blūzi uztvert jau kā mākslas darbu. Rudens-ziema 2010/2011 piedāvā klasiska griezuma kleitas ar šifona un satīna detaļām un smalkvilnas svīterus. Kolekcijā ir arī militārā stila jakas, askētiski, bet smalki mēteļi, kā arī piegulošas vilnas bikses.

Bet Spīlbergs? Produktīvi sadarbojoties modes dizainerei Baibai Ripai ar rotu dizaineru Pēteri Ripu, ir realizējies Latvijā nebijis projekts Warriors (Cīnītāji). Visuvarenā mūza ir labi pastrādājusi – dzimusi izmeklētu rotu līnija, kas radīta no Tibetā ražotiem mākslīgajiem matiem un sudraba. Tie ir aksesuāri mūsdienu urbānajiem dieviem un dievietēm, ikdienai vai īpašam gadījumam.
Drīz pēc prezentācijas zīmols BAIBA RIPA dosies uz Parīzi, lai piedalītos šovrūmā Parīzes modes nedēļas ietvaros. Tur tiks prezentēta jau 2011. gada pavasara-vasaras sieviešu apģērbu kolekcija.

Par zīmolu BAIBA RIPA

Zīmols BAIBA RIPA rada divas kolekcijas gadā – pavasaris /vasara un rudens/ziema. Katru kolekciju veido divi pamatvirzieni – Limited Edition un Prêt-A-Porter. Limited Edition ir apģērbi, kas izgatavoti ļoti ierobežotā skaitā un radīti BR raksturīgajā rokrakstā ar makromežģīnēm. Prêt-A-Porter ir kolekcija, ko veido mēteļi, kleitas, jakas, žaketes un svārki. Ikviena kolekcija tiek radīta tepat Latvijā profesionālu drēbnieku izpildījumā un pastāvīgā abu dizaineru Baibas Ripas un Agitas Klauss uzraudzībā. Pašlaik zīmols BR ir nopērkams veikalos Berlīnē, Hamburgā, Grācā (Austrija), Sanktpēterburgā un Amsterdamā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV