Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Mēneša garumā „Dominā" notiks nebijušas stila un modes medības

Guntra Lipska, 24.09.2010. 11:05

Ja tev patīk atšķirties no pūļa, tu piedomā, kā izcelt atsevišķas apģērba detaļas, vienmēr īpaši saposies, jeb, vienkāršāk sakot, tev piemīt savs stils, - izmanto iespēju, jo tirdzniecības centrā „Domina" no 25. septembra līdz pat 24. oktobrim notiks stila un modes medības, stilīgākajiem sniedzot iespēju iegūt modes dizaineru veidotas balvas.

Modīgāko cilvēku meklēšana notiks akcijas „Modē esi TU!" ietvaros, un kā stila novērtētāji un „mednieki" tiks piesaistīti jaunie un sevi jau pierādījušie modes dizaineri – Anastasija Golubeva, Arvils Linde, Inga Tauriņa, Mila Ludmila Kruglika un Vita Radziņa. Piecas nedēļas nogales no pulksten 12.00 līdz 16.00 kāds no šiem talantīgajiem māksliniekiem staigās pa tirdzniecības centru „Domina", lai meklētu un fotografētu stilīgi tērptos lielveikala apmeklētājus. Tādēļ nepalaid garām izdevību nokļūt dizainera redzeslokā – izvelc no skapja savas kičīgākās drēbes un esi „Dominā"!

Patlaban gaiss smaržo ne tikai pēc tikko kritušām koku lapām un nolijuša lietus, bet arī pēc jaunajām rudens modes tendencēm un odziņām! Tādēļ modes mākslinieki tirdzniecības centra apmeklētājus uzskatāmi informēs arī par jaunākajām rudens sezonas stila vēsmām – katru akcijas nedēļu viens no dizaineriem sagatavos piecus jaunus stilīgus apģērba komplektus, kas būs apskatāmi „Dominas" centrālajā laukumā. Šī būs izdevība pašpikot idejas savam individuālajam stilam arī tiem, kas ar modi ir uz jūs, taču vēlas to mainīt!

Visas stila medību laikā iegūtās fotogrāfijas tiks ievietotas tirdzniecības centra „Domina" mājas lapā www.domina-shopping.lv, kur par tām varēs nobalsot. Katru nedēļu balsošana sāksies no jauna, un nedēļas laikā visvairāk balsu ieguvušais stilīgākais „Dominas" apmeklētājs saņems īpašu balvu – kādu no modes mākslinieku izveidotajiem apģērbu komplektiem. Izlozes kārtībā katru akcijas nedēļu pie balvas tiks arī viens no balsotājiem.

Nenokavē! Pirmās stila medības notiks jau 25. septembrī no pulksten 12.00 līdz 16.00, kad, apbruņojies ar fotoaparātu, medībās izies Arvils Linde.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV