Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Sievietes seksa pieredze, kas biedē vīriešus

kleoo.lv, 28.09.2010. 17:31 | komentāri (7)

Daudzi vīrieši vēlas būt pirmie savām izraudzītajām sievietēm. Vai grib būt vismaz pirmajā desmitniekā. Viņi vēlas, lai partnere būtu prasmīga mīļākā, turklāt vienlaikus viņai jābūt bez pieredzes – tieši viņi vēlas apmācīt seksa amatā. Kas gan var padarīt vīrieti piesardzīgu? Par to stāsta autors vīrietis.
Sievietes seksa pieredze, kas biedē vīriešus

Sekss trijatā

Visi, kuriem nav slinkums, rakstījuši par to, cik ļoti vīriešiem patīk grupveida sekss, īpaši variantā SVS. Taču dažas sievietes arī neatteiktos no piedāvājuma izmēģināt šo intīmā sakara veidu, bet jau variantā VSV. Protams, pēc vidējās statistikas datiem, vīrieši par to sajūsmā nav, ja viņa dzīvesbiedre uzaicinās uz viņu kopējo gultu vēl kādu stiprā dzimuma pārstāvi. Starp citu, šaubos, vai arī sieviete sapņo par tādu seksa veidu. Ja sieviete piedāvā seksu trijatā (ar diviem vīriešiem), tad tas automātiski liek domāt par viņas bagāto seksa pieredzi, ko pamatā skeptiski pieņem vīrietis. Protams, ja viņš nemeklē seksu vienai naktij – tad, jo pieredzējušāka sieviete, jo labāk.

Ekstremāls sekss

Tiek uzskatīts, ka vīriešiem ļoti patīk ekstremālais sekss un viņi nelaiž garām iespēju uz to vedināt arī sievieti. Sievietes sapņo par to parasti ne mazāk kā vīrieši, dažkārt pat vairāk. Tiesa, atzīšanās šādos uzskatos (īpaši par seksu publiskā vietā vai sadomazo, kas līdz šim brīdim sabiedrībā tiek uzskatīts par nejauku izlaidību) šokē vīriešus. Viņš taču pat iedomāties nevarēja, ka viņa izraudzītā vēlēsies nodarboties ar seksu restorāna tualetē vai labi iepļaukāt viņu ar pletni ... Vīriešu psiholoģija dažkārt mēdz būt daudz sarežģītāka par sieviešu – viņš grib, lai viņa izrādītu iniciatīvu, bet, kad tas notiek, tad viņš bēg projām no tādas sievietes, uzskatot viņu teju par prostitūtu. Mīkla.

Paaugstināts libido

Ja vīrietis nemitīgi vēlas seksu un maina sievietes kā cimdus – viņš ir mačo un supervaronis. Ja tā rīkojas sieviete, tad viņu dēvēs labākajā gadījumā par nimfomāni. Visa nelaime slēpjas stereotipos, kurus, vārda vistiešākajā nozīmē, attīsta pašas sievietes. Pēc viņu domām visam, kas saistīts ar seksu, iniciatīvai jānāk no vīrieša puses. Sieviete var tikai dot mājienu par savām vēlmēm, satiekot savu vīrieti uz mājas sliekšņa peņuārā. Kad attiecību procesā noskaidrojas, ka viņai visu laiku ir par maz seksa un nemitīgi gribas vēl un vēl, tad vīrieti tas biedē. Pirmkārt, vīrietim krīt pašvērtējums no domas, ka viņš nespēj sievieti pietiekami apmierināt. Otrkārt, viņš viņu uzskata par nimfomāni, kļūst aizdomīgs, ka agrāk vai vēlāk viņa varētu aiziet „pa kreisi".

Iniciatīva seksā

Iepriekš mēs runājām par to, ka vīrietis vēlas būt galvenais seksa laikā. Un, ja pat sieviete uzņemas iniciatīvu, tad tas notiek tikai pēc viņa gribas un vēlmes. Grūti pat iedomāties tādu situāciju: vīrietis strādā gultā no visas sirds, cenšas pārsteigt dzīvesbiedri ar savām lieliskajām prasmēm, kad pēkšņi izrādās, ka pārsteigt viņu ir grūti un, tieši otrādi, viņa ir tā, kas sāk norādīt, ko un kā viņam darīt. «Kusties ātrāk», «vairāk strādā ar mēli», «ņem mani stāvus nevis guļus», «pagaidi, ne tā... es tev parādīšu...» - tās nebūt nav visas frāzes, kuras būtu patīkami viņam dzirdēt. Tas taču var nozīmēt divas lietas: vai nu viņš nav prasmīgs mīļākais, vai viņas gultā ir pabijuši vairāki desmiti vīriešu. Pirmais variants grauj vīrieša pašcieņu, otrais viņu vienkārši satrauc.

Prasmīgi orālie glāsti

Prasmīgi veikts minets – gandrīz katra vīrieša sapnis. Turklāt ar vārdu „prasmīgs" tiek domāta ne tikai „lietas" novešana līdz galam, bet profesionāli veikts process, tas ir, bez zobu līdzdalības (izņemot vieglu patīkamu košļāšanu) un daudzu citu nepatīkamu nianšu. Bet paradokss: ja sieviete to dara tik prasmīgi, tad vīrietis sāk aizdomāties, ka viņš ne tuvu viņai ir pirmais, un tas viņam, saprotamu iemeslu dēļ, nepatīk. Viņš pats grib viņai iemācīt pareizi veikt minetu. Un grib, lai sieviete attiecību sākumā būtu nepieredzējusi kā skolniece, nevis gudra kā dāma ar manierēm vai kā intīmo pakalpojumu sfēras labākā darbiniece.

Seksa rotaļlietu izmantošana

Aizraušanās ar seksa rotaļlietām nozīmē, ka vīrietis nespēj apmierināt sievieti, vai viņa pastāvīgi grib kaut ko lielāku pēc pierastā seksa. Labi tas vai ne – jautājums strīdīgs. Ja vīrietis un sieviete būs vienisprātis konkrētajā jautājumā, tas viss būs lieliski, bet, ja vīrietis iebilst visādām „lietiņām" gultā, tad viņa sašutumam nebūs robežu. Diez vai nepieredzējusi sieviete tā uzreiz metīsies pie seksa veikala preču izmantošanas (izņemot vibratoru), tāpēc visādi roku dzelži, lomu kostīmi un daudzas citas ekstravagantās lietas liecina par to, ka viņa daudz ko šai dzīvē ir jau pieredzējusi, pamēģinājusi un vēlas novitātes.

Ir vērts atzīmēt, ka mēs izskatījām situācijas, kad vīrietis un sieviete nesatiekas tikai seksa dēļ uz vienu nakti. Tātad, ja jūsu seksuālā pieredze ir bagāta un daudzveidīga, tas nebūt nenozīmē, ka to vajag pilnībā izmantot ar jūsu mīļoto vīrieti. Labāk novilcināt laiku, lai viņš padomātu, ka jūsu «mantiņas gultā» - tas ir kopīgo pūļu rezultāts. Un, pirms piedāvāt seksu trijatā, vajag visu labi apdomāt – tur viss ir atkarīgs no morāles.

Publicēts sadarbībā ar kleoo.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV