Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Topošās māmiņas izglītos par ārstēšanos bez antibiotikām, par muguras problēmu risināšanu un citām bērniņa gaidīšanas laika aktualitātēm

Natālija Baškirova, 29.09.2010. 12:35

30. septembrī pulksten 11.00 tirdzniecības centrs „Domina" aicina topošās māmiņas atkal pulcēties vienkopus pie kafejnīcas „Vairāk saules" un piedalīties ikmēneša „Gaidību 4dienas" seminārā. Tā laikā nozares speciālisti semināra apmeklētājām bez maksas sniegs jaunas, praktiskas zināšanas par grūtniecības periodu, kā arī palīdzēs sagatavoties laikam, kad mazulis būs nācis pasaulē.
Topošās māmiņas izglītos par ārstēšanos bez antibiotikām, par muguras problēmu risināšanu un citām bērniņa gaidīšanas laika aktualitātēm

30. septembrī topošās māmiņas konsultēs „Wellslim centra" un „Veselības centra 4" Estētiskās dermatoloģijas klīnikas speciāliste Līga Jacēviča, kura sniegs praktiskas zināšanas par dermatoloģiskām problēmām un to risinājumiem gan grūtniecības, gan bērna barošanas laikā. Savukārt tematiskajā sadaļā „Veselīgas grūtniecības padomi" „Cilmes šūnu bankas" direktore Gita Gaņģe pastāstīs par ārstēšanas metodēm bērniņa gaidīšanas laikā, neizmantojot grūtniecēm nelabvēlīgās antibiotikas. Tāpat šīs sadaļas ietvaros semināra apmeklētājām būs iespēja konsultēties ar „Taka SPA" speciālisti Lailu Rogu par ķermeņa masāžām, to nozīmi un nepieciešamību grūtniecības periodā.

„Gaidību 4dienas" speciālisti sagatavo sievietes arī laikam pēc bērniņa nākšanas pasaulē, tādēļ 30. septembrī semināra dalībnieces no ūdens aerobikas treneres Guntas Melderes varēs uzzināt arī par zīdaiņa peldēšanas apmācību, tās priekšrocībām un trūkumiem. Topošajām māmiņām gana interesanta un nākotnē noderīga varētu būt informācija arī par zīdaiņa temperamentu un tā nozīmi bērna tālākajā attīstībā. Par šo jautājumu semināra apmeklētājas varēs iesaistīties diskusijā ar psiholoģi un piecu bērnu māmiņu Diānu Zandi.

Nereti līdz ar brīnišķīgo notikumu – bērniņa gaidīšanu – sievietēm jāsaskaras ar dažādām problēmām, tostarp muguras sāpēm un deformāciju. Kā grūtniecības laikā un pēc dzemdībām mazināt muguras problēmas – par to būs iespējams runāt ar „4. Dimensijas" fizioterapeiti Ilonu Dorofējevu.

Kā jau ierasts, dalība „Gaidību 4dienās" būs bez maksas. Papildus 30. septembrī līdz pulksten 16.00 tirdzniecības centrā „Domina" grūtnieču, zīdaiņu un bērnu preces topošās un jaunās māmiņas varēs iegādāties ar īpašām atlaidēm – līdz pat 50%.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV