Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Tuvojas konkurss „Superpuika 2011"

Mārīte Lempa, 05.10.2010. 10:38

7. oktobrī Tehniskās jaunrades namā „Annas 2" norisināsies konkursa „Superpuika 2011" 1. kārta.
Tuvojas konkurss „Superpuika 2011"

Šogad konkursa organizatori aicina Latvijas 11 un 12 gadīgos drosminiekus piedalīties piedzīvojumu maratonā – atklājumu pilnā izdzīvošanas skolā, kurā trijās kārtās norisināsies dalībnieku atlase Lielajam finālam. Konkursa 1. kārtā zēni ne tikai sacentīsies par iekļūšanu konkursa "Superpuika" nākamjās kārtās, bet arī apgūs jaunas prasmes, mācīsies pieņemt individuālus lēmumus un meklēs noderīgus, neparastus praktiskus risinājumus negaidītām dzīves situācijām.

Konkursa 1. kārta veltīta dalībnieku radošo spēju, praktisko iemaņu, tehnisko zināšanu, erudīcijas un fizisko spēju pārbaudīšanai. Izdzīvošanas skolā, vadoties pēc speciālistu izstrādātiem kritērijiem un vērtēšanas sistēmas, tiks atlasīta 32 rezultatīvāko puiku komanda nākamās kārtas uzdevumiem un pārbaudījumiem.

Konkursa otrā kārta norisināsies 2010. gada decembrī. Konkursa pēdējā - trešajā kārtā 2011. gada pavasarī 10 puikas tuvosies Lielajam finālam, kur starp 4 izveicīgākajiem finālistiem tiks noskaidrots Superpuika 2011.

Konkursu organizē: Tehniskās jaunrades nams "Annas 2"

Atbalsta: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments

Vairāk: www.tjn.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV