Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rīgā notiks Baltijā krāšņākais modes un izklaides šovs

Zane Rudoviča, 06.10.2010. 11:59

8.oktobrī plkst.21:00 iepirkšanās centrā „Sky&More" notiks līdz šim vēl nebijusi, Baltijas mērogā unikāla modes performance „Fashion&Show". Grandiozajā „Sky&More" šovā modeļu lomā iejutīsies Latvijā pazīstamas un populāras personas, kuras demonstrēs augstās modes zīmolu jaunākās kolekcijas, kā arī speciāli šim šovam darinātus ekspresīvus un izaicinošus tērpus. Šova laikā paredzēta arī pasaulē slavenā house mūzikas granda Peyton uzstāšanās un unikāls gaismas šovs ar pirotehnikas elementiem.

Modes šova apmeklētāji varēs iepazīties ar pasaulē populāro un iecienīto zīmolu „Takeshy Kurosawa", „Diesel", „Valentino", „Dolce&Gabbana", „Trussardi", „Just Cavalli", „Byblos" un „Versace" rudens un ziemas sezonas kolekciju tērpiem. „Fashion&Show" modeļu lomās iejutīsies Latvijā atpazīstamas un populāras personas, tostarp Aisha, Jenny May, Marika Ģederte, Elizabete Vanaga, Valdis Škutāns, Diāna Moon, Aleksandra Kurusova, Dace Dēnava, Elli U, Vita Balčunaite, dziedošās dvīņu māsas – Ana un Katrīna Drozdovičas.

Šova otrajā daļā i/c „Sky&More" skatītājus pārsteigs ar izaicinošiem un neparastiem tērpiem, ko radījusi jaunā dizainere Signe Valtere. Jaunā māksliniece speciāli šim šovam radījusi vairāk nekā 25 ekstravagantus tērpus, kuros dominēs sarežģītas konstrukcijas, neparasti materiāli un pat apģērbā iestrādāti gaismas elementi - LED diodes, lāzeri, kā arī dekoratīvās optisko šķiedru virtenes. Iespaidīgo tērpu un skatuves konstrukciju izveidošanā piesaistīti arī speciālisti no Milānas.

„Fashion&Show" īpašais viesis būs slavenais house mūziķis - vokālists Peyton, kurš ir viens no pieprasītākajiem māksliniekiem ne tikai Ibizas nakts klubos, bet arī pasaules lielākajos house mūzikas festivālos. Arī Latvijā būs unikāla iespēja baudīt šī mākslinieka uzstāšanos gan iespaidīgā šova laikā, gan klubā „Push", kur notiks „Fashion&Show" afterparty svinības.

Biļetes uz modes šovu iespējams iegādāties „Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv. Vienas ieejas biļetes cena – 50.00 LVL. Biļete nodrošinās arī bezmaksas ieeju VIP zonā modes šova afterparty „Push More" laikā, kas notiks klubā „Push".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV