Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latvijas Televīzija sāk stāstu konkursu „Mīlas viesulis manā dzīvē"

Ieviņa Ancena, 11.10.2010. 10:16

Vācu romantiskais seriāls „Mīlas viesulis" Latvijā tiek demonstrēts jau piecus gadus. Tā uzņemšana Vācijā vēl joprojām aktīvi turpinās, un tieši Latvija ir viena no pirmajām valstīm, kurā tiek demonstrētas seriāla visjaunākās sērijas. Skatītāju interese par šo seriālu arvien pieaug spēkā - tas ir viens no iecienītākajiem seriāliem visu paaudžu skatītāju vidū.
Latvijas Televīzija sāk stāstu konkursu „Mīlas viesulis manā dzīvē"

Tieši tāpēc Latvijas Televīzija, vēloties atlīdzināt skatītājiem par uzticību, piedāvā vēl nebijušu projektu - stāstu konkursu „Mīlas viesulis manā dzīvē", kura uzvarētājs iegūs ekskluzīvu balvu – ceļojumu divām personām uz studijas „Bavaria Media" rīkoto "Mīlas viesuļa" fanu dienu Minhenē (Vācijā). Tās laikā būs iespējams tikties ar iemīļotajiem seriāla aktieriem, kopā ar viņiem fotografēties un iejusties filmas uzņemšanas atmosfērā.

Konkursā „Mīlas viesulis manā dzīvē" tiek gaidīti visdažādākie stāsti: tie var būt dzīvesstāsti, kuri ir neticami līdzīgi seriāla sižetam, tie var būt paradoksi, kuriozi vai zīmīgas nejaušības, kas notikušas, skatoties seriālu, tā var būt fantāzija par vispārdrošākajiem sapņiem... Tāpēc stāstu formāts – brīvs: tas var būt literārs darbs, efektīga fotogrāfija vai zīmīgs video, bet varbūt pat glezna!

Stāstus līdz 25. oktobrim jānosūta Latvijas Televīzijai pa pastu (Zaķusalas krastmala 3, Rīga, LV-1509) vai e-pastu milasviesulis@ltv.lv. Plašāka informācija par konkursu – LTV un LTV1 interneta mājas lapās (www.ltv.lv, www.ltv1.lv), kā arī raidījumā „Labrīt, Latvija!"

Uzmanību! Konkursā var piedalīties ikviens TV skatītājs, kas konkursa sākuma datumā ir sasniedzis 18 gadu vecumu. Konkursa uzvarētājs tiks paziņots 28. oktobra raidījumā „Labrīt, Latvija!" un LTV mājas lapās (www.ltv.lv, www.ltv1.lv).

Īsi par „Mīlas viesuli". Romantiskie notikumi, kas risinās greznajā viesnīcā „Firstenhoha", stāsta par mūsu laika cilvēkiem. Filmas veidotāji pratuši izvēlēties simpātiskus aktierus, kas spilgti apdzīvo un piepilda varoņu jūtu pasauli. Mīlētāju acis pauž vairāk, nekā viņi jebkad spēs izteikt vārdos...

„Mīlas viesuļa" varoņiem nācies un vēl nāksies pārdzīvot cilvēku radītus un likteņa lemtus šķēršļus. Bet mīlestība taču visos laikos bijusi gan laimīga, gan traģiska, tāpat it visos laikmetos cilvēku dzīvi piesārņojusi greizsirdība. Arī intrigas, tāpat kā pieņēmumi, baumas un aizspriedumi, vēl nekad nevienam nav dzīvi darījuši vieglāku... Tāda ir dzīve. Tomēr „Mīlas viesulis" ir stāsts ar laimīgām beigām, tāpēc jāpatur prātā tā vienkāršā patiesībā, ka pēc katra viesuļa pienāk saulainas dienas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV