Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Konkursā "Kaķene zābakos" var laimēt balvas no "Charles & Keith"

Svetlana Timofejeva, 11.10.2010. 15:14

Līdz 19. oktobrim uz e-pastu konkurss@europeanhitradio.com sūti foto, kurā esi redzama savos iecienītākajos apavos, un atbildi uz jautājumiem! 10 izvēlētās meitenes piedzīvos stilīgu fotosesiju veikalā „Charles & Keith", kā arī saņems balvās apavus un aksesuārus.
Konkursā "Kaķene zābakos" var laimēt balvas no "Charles & Keith"

Tev patīk pasakas? Vai atceries bērnībā lasīto pasaku „Runcis zābakos" par gudro runci, kas ar savu prātu ieguva daudz dzīves labumu? Reiz runcis teica, „Iedodiet man tikai maisu un pasūtiet zābaku pāri, lai man būtu vieglāk staigāt...".

Eiropas Hitu Radio klausītāja, pierādi arī Tu, ka esi īsta Kaķene zābakos, kas ar savu prātu un labiem apaviem var paveikt lielus darbus.

Līdz 19. oktobrim uz e-pastu konkurss@europeanhitradio.com sūti foto, kurā esi redzama savos iecienītākajos apavos, un atbildi uz jautājumiem!

10 izvēlētās meitenes aicināsim uz veikalu„Charles & Keith" kur notiks īsta modes fotosesija! Pēc tam visas fotogrāfijas tiks izvietotas www.europeanhitradio.com balsošanā.

Balvas pavisam Kaķenīgas – 1. vietas uzvarētājai apavu pāris un pieskaņota soma, 2. – 5. vietas uzvarētājām apavu pāris, bet 6. – 10. vietas uzvarētājām balvā jostas! Balvas saņems visas 10 izvēlētās meitenes, tas nozīmē – zaudētājos nepaliks neviena! Un tas viss no veikala „Charles & Keith"!

Arī balsotāji netiks aizmirsti – vienam balsotājam, kuru noteiksim pēc nejaušās izlases metodes, piešķirsim „Charles & Keith" pārsteiguma balvu!

Ieskaties – www.europeanhitradio.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV