Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Andrejsalas „Bufete" maina adresi

andrejsala.lv, 15.10.2010. 09:42

Jauna vēsts saliniekiem un Andrejsalas viesiem, kas paraduši ieturēt pusdienas Bufetē – gaumīgajā ēstuvītē, kas pirms diviem gadiem tika atvērta Andrejostas krastmalā pietauvotās Peldošās darbnīcas pagrabtelpā: no pirmdienas, 18. oktobra, tā darbosies Andrejsalas Enkura nama augšstāvā (Andrejostas ielā 4a, objekts nr. 5 kartē).
Andrejsalas „Bufete" maina adresi

Ierasto Bufetes darba laiku adreses maiņa neietekmēs, un tas joprojām ik darbdienu būs no pulksten 10.00 līdz 17.00 (karstas pusdienas pēc 14.00 gan netiek solītas). Atklāšanas nedēļā, līdz 22. oktobrim, Bufete apmeklētājiem uzsauks desertu!

Lai nokļūtu Bufetē, ieteicams izmantot liftu vai kāpnes Enkura nama ziemeļu fasādes piebūvē; ja ieejas durvis ir aizvērtas, pusdienot gribētājiem, kas ikdienā neuzturas Enkura namā, jāņem vērā, ka uz koda atslēgas paneļa secīgi jānospiež taustiņš ar ciparu „3" un taustiņš ar zvaniņa simbolu.

Enkura namam ērti piekļūt ar kājām, velosipēdu, automašīnu un citiem transporta līdzekļiem, ko iespējams atstāt stāvvietās pie pašas ēkas. Personām ar īpašām vajadzībām pie ieejas durvīm izbūvēta speciāla uzbrauktuve un iekārtotas autostāvvietas.

Labu ēstgribu!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV