Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Komentāri rakstam: LNT kanālā jauns raidījums – „Ievas pārvērtības"

jaunākie lejā

sandra 30.10.2010. 14:12

Vadītāja varētu paskaidrot ko nozīmē vārds "sastrumpēt" un kāpēc jāvelk vienādas bikses un kurpes vadītājai un pārveidojamajai, papildus vēlējos piebilst, vai guru jāizskatās kā nekoptam, paģirainam......šausmīgi-Jums pašiem ir vajadzīgs stilists un arī runas korektors

Art » nav 04.11.2010. 00:44

Manupraat Indrai pasai vag paliidziibu abgeerba izveelee - melnie kiteliisi kaa uz beereem.
Vai tad nav profesionaalaas izdomas - citus var nopelt par abgeerbu un to kraasu izveeli, - bet pati!?
Tur klaat, ar figuuru vinjai arii vajadzeetu paliidzeet kaadam speciaalistam - varbuut, tad arii no melnajiem kiteliisiem varees atvadiities?!

Tomeer ja citam dod padomus, tad jaabuut piemeeram! Ja nee, tad paskatoties uz padomdeveeju, pacientam nav nekaadas paarlieciibas, ka padomi ir pareizi.

Tad pacientam atliek tikai palauties uz Indras nopelniem, bet reaali vinja izskataas gandriiz taa pat.

Paliidziet tacu Indrai!!!!!!!!!!!!!
Bet galvenais, izveeloties taadus padomdeveejus, padomaajiet par Ievas Paarveertiibu pacienteem!!

Art.

elza 04.11.2010. 14:58

Raidijuma ideja patiešām jauka,bet tā realizācija ....,mūsu stilistiem un friziermeistariem vēl daudz,daudz ,daudz jāmācās pašiem.Kritika par meitenes vecišķajām drēbēm ,bet gala razultātā meitenei tika piedāvāts riktīgs retro stils,no tālajiem 30,nav jau ne vainas ,bet ..Par frizieriem vispār ir atsevišķs stāsts,ārprātigi neinteresants frizūras risinājums cilvēkam ar tik bagātīgu matu rotu,daudz jau meistaram tie diplomi bija, bet knifiņa un oh nebija.

Kristine » kitine 11.11.2010. 14:31

Mjaa, cereeju no sii raidiijuma sagaidiit daudz vairaak...Es,redz,skatos krievu "Modnii prigovor",un,ja sis latviesu raidiijums ir "spikots",tad diemzeel vins pat klaat nestaav...loti baals raidiijums. Taa visa skapja iztirzaasana un iepirksanaas loti garlaiciiga,izstiepta....un,jaa,es no stilistiem ngaidiiiju vairaak....briizam skiet,ka pasiem nav taas stila izjuutas un izdomas..seviski Indrai.... Kaukas jaamaina,citaadi garlaiciigs raidiijums,taads driizaak amatieru video.

valentina 25.11.2010. 09:00

Man patik sovs, pozitivs. Patik ari tas , ka vaditana nav nekada 90x60x90, bet ir viens liels BET- kapec sova vaditaja visu laiku sava melna dzemperi, cilveks nevar macit citus parvertibam, ja pats nemainas! Gribas kaut ko spilgtaku no sova vaditajas!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV