Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Seppälä aicina uz svinībām t/c Mols

Maija Meijere, 25.10.2010. 10:57

No 28. līdz 31.oktobrim Seppälä aicina uz veikala atklāšanas svētkiem t/c Mols 2.stāvā. Par godu veikala jaunajām telpām, Seppälä saviem klientiem piedāvās 20% atlaidi, kā arī lielisku iespēju iepazīties ar aktuālākajām kolekcijām Seppälä modes skatē 29.oktobrī plkst.19.00.
Seppälä aicina uz svinībām t/c Mols

Seppälä tic, ka ikviens cilvēks ir savas dzīves supermodelis. Tieši tāpēc uz lielās t/c Mols skatuves aktuālākās apģērbu tendences demonstrēs nevis profesionāli modeļi, bet gan savas dzīves supermodeļi - pārdevēji, pavāri, mārketinga speciālisti, skolotāji, mammas, tēti, bērni un draugi.

Šajā sezonā Seppälä saviem supermodeļiem iesaka izvēlēties neitrālus krāsu toņus – melnu, baltu, pelēku un bēšu, un pievērst pastiprinātu uzmanību audumu faktūrām un to kontrastiem. Biezus adījumus kombinēt ar vieglu zīda apģērbu, mākslīgās kažokādas ar klasiskām blūzēm, mežģīņu topus ar sportiska izskata biksēm u.tml.

Iepērcies Seppälä un kļūsti par savas dzīves supermodeli arī TU!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV