Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

LG Electronics piedāvā vairāk nekā 100 pasaules ēdienu receptes vienuviet

Anete Gribuste, 03.11.2010. 10:14

Pasaules tehnoloģiju novators LG Electronics (LG) iepazīstina ar pavārmākslas portālu www.lgcooking.com, kurā atrodamas vairāk nekā 100 ēdienu receptes no dažādām pasaules valstīm. Tāpat šajā vietnē gan iesācēji, gan jau pieredzējuši pavārmākslas speciālisti atradīs noderīgus ieteikumus, apgūstot pasaules kultūru virtuves noslēpumus.
LG Electronics piedāvā vairāk nekā 100 pasaules ēdienu receptes vienuviet

Šajā vietnē ir inovatīva sadaļa Cook As You Are, kurā iespējams piemeklēt maltīti, atbilstoši kādai no sešām izvēlēm: Kultūras (Cultures), Notikumi (Occassions), Ēdieni (Courses), Sastāvdaļas (Ingredients), Metodes (Methods) un Kompetence (Expertise). Tāpat portāls piedāvā iepazīt arī pavārmākslas slavenību iemīļotās receptes un īpašos trikus to pagatavošanai. Savukārt sadaļā Choose Your Kitchen iespējams iepazīt dažādu pasaules valstu nacionālo virtuvju šedevru receptes un profesionāļu ieteikumus to īstenošanai.

"Portāls lgcooking.com ir iespēja ikvienam pavārmākslas entuziastam kļūt par savas virtuves šefpavāru," uzsver LG Electronics Home Appliance Company prezidents un izpilddirektors Jangs Ha Lī (Young-ha Lee). "Mēs, LG, redzam, ka pasaules elpu aizraujošā veidā iespējams ienest ikvienā virtuvē, paplašinot garšas pieredzi un padarot maltīti par piedzīvojumu."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV