Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Qooqoo jaunā kolekcija atklās Rīgas Modes nedēļu

Aļona Bauska, 04.11.2010. 10:17

Šovakar, 4. novembrī, Rīgas Modes nedēļu atklās dizaineres Aļonas Bauskas zīmola Qooqoo jaunā kolekcija Galaktiskā Dārzniecība, kur apvienota nākotnes vīzija ar tagadnes elpu, izmantojot neparastus grafiskos risinājumus un aktuālos toņus.

"Kolekcija ir fantāzija par starpgalaktisko dārzniecību. Meitenēi, kas laista puķes savā galaktiskajā dārzā noteikti piestāvēs jaunās Qooqoo kolekcijas tērpi, tie ir kā praktisks ieskats neparastajā dārzā, kurā aug ne tikai garšaugi un puķes, bet ari citi parsteidzoši radijumi. " stāsta Aļona Bauska.

Jaunās kolekcijas tērpus caurvij nākotnes vīzija un tagadnes elpa, iedvedmojoties arī no futūriskā dizaina putekļusūcēja Ergorapido. Atšķirībā no iepriekšējās sportiskās un jauneklīgās kolekcijas, Qooqoo pavsara/vasaras 2011.gada kolekcija ir romantiskāka. Tērpos izmantoti aktuālie sārtie un kamieļkrāsas toņi kombinācijā ar smilšu krāsas toņiem, elementiem zelta krāsā un no ādas. Jaunās kolekcijas Galaktiskā Dārzniecība modes skatei apavus speciāli veidojusi dizainere Ringla, kas Londonā studē apavu dizainu.

QooQoo raksturo drosmīgu, netradicionālu vizuālu attēlu un grafikas integrēšana auduma apdrukā. Dizaineri īpaši interesē viņas radīto apdruku spēja vizuāli transformēt cilvēka ķermeņa formas, un padarīt tās pievilcīgas. "Man patīk strādāt ar krāsām, taču tāpat kā mūzikai, tiem ir jameklē īsts aranžējums, kas padarīs krāsu izteiksmīgu un dzidru," atklāj dizainere.

Kopš 15 gadu vecuma Aļona attīsta grafiskā dizaina prasmes, un modes pasaule mākslinieci ieinteresējusi pavisam nesen, kad apgleznotie krekli draugiem kļuva arvien populārāki. Zīmols QooQoo pastāv no 2009. gada, tomēr šī gada Rīgas modes nedēļa pavasarī uzskatāma par zīmola debiju. Qooqoo tērpi, īpaši dažādie legingi sievietēm, iekarojuši ne tikai Latvijas tirgu, bet ir arī ļoti populāri Amerikā un Austrālijā, nesen tika atklāta Qooqoo pārstāvniecība Honkongā. Zīmola Qooqoo oficiālā interneta vietne: www.qooqoo.lv

Rīgas Modes nedēļa norisināsies no 3. – 6. novembrim, pulcējot gan vietējos dizainerus, gan arī viesus no Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Ukrainas un Somijas. Qooqoo kolekciju atbalsta Electrolux.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV