Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

"Otrā elpa" aicina uz Adventes vainagu un dekoru darbnīcu

Otrā Elpa, 08.11.2010. 12:26

16. novembrī plkst. 18.00-20.00 labo darbu veikalā "Otrā elpa" notiks ideju un knifiņu darbnīca „Darini pats Ziemassvētku dekorācijas. Lietu otrā elpa".

Lekcijas un diskusiju formā tiks aplūkoti šādi temati:

Kā un no kā pagatavot Adventes vainaga pamatni. Materiālu veidi un raksturīgākās iezīmes. (radoša izdoma, praktiski piemēri, instrumenti, ugunsdrošība, ekoloģija).
Dekorāciju materiāli. Kā tos piestiprināt.
(materiālu piemēri: klasiski, „recycled", ekoloģiski, neparasti; stiprināšanas veidi, drošība).
Sveces, stiprinājumi.
(sveču veidi, atšķirības, to stiprināšana, alternatīvas)
Citi Ziemassvētku dekori.
(dažādi dekorāciju veidi, iekštelpās un ārā; kā nepārspīlēt un iekļauties vienotā stilā, kā izmantot telpas īpatnības, kā defektu pārvērst par efektu, iztēles rosināšana neparastu materiālu pielietošanā)
Ziemassvētku egle.
(egles rotāšanas veidi, alternatīvas).
Dalībnieku līdzi paņemto priekšmetu praktisks pielietojums.

Ikviens saņems arī interesantus informatīvos materiālus ar attēliem.

Ar metodēm, materiāliem, idejām un praktiskiem piemēriem pieredzē dalīsies svētku brīvmāksliniece, dekoratore un Ziemassvētku vecīša palīgs Alise Tilaka, kas ir sapņotavas - sirreāla tūrisma objekta "Aguce" saimniece. Radošais blogs: http://sapnotava.wordpress.com/

Darbnīcas cena - 2,00Ls. Uz darbnīcu jāpiesakās iepriekš, rakstot e-pastu uz elpa@otraelpa.lv, zvanot pa tālr. 67287172 vai arī veikalā uz vietas!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV