Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Veikalu plauktos nonākusi jauna Latvijā ražota ķermeņa kopšanas kosmētika „PIEN dairy spa"

Madara Krieva, 09.11.2010. 11:59 | komentāri (3)

No novembra Latvijas kosmētikas veikalos nopērkama jauna ķermeņa kopšanas sērija "Pien". Ķermeņa kopšanas līnijas pamatā ir unikāla, Latvijā tapusi recepte, ko radījuši pieredzējuši skaistumkopšanas nozares speciālisti. Šie produkti atzinīgi novērtēti gan Eiropā, gan citur pasaulē, tādēļ tiek uzsākta "Pien" ķermeņa kopšanas produktu pārdošana arī Latvijā.
Veikalu plauktos nonākusi jauna Latvijā ražota ķermeņa kopšanas kosmētika „PIEN dairy spa"

SIA "Cita lieta" izstrādātajos un ražotajos "Pien" sērijas produktos ūdens daļēji vai pilnīgi aizvietots ar piena sūkalu koncentrātu, kas iegūts ar īpaši saudzīgu tehnoloģiju palīdzību, tādējādi ļaujot saglabāt piena sūkalu lietderīgās īpašības – sastāvā ir piena olbaltumvielas, kas bagātīgi pabaro ādas šūnas, padara ādu mīkstu un maigu, pH līmenis ir tieši tāds pats, kā cilvēka ādai. Ķermeņu kopšanas līdzekļu izgatavošanai nepieciešamās piena sūkalas tiek gatavotas no Latvijas zemnieku saimniecību piena, atbalstot vietējos ražotājus. Produktu sērijā ietilpst roku ziepes, dušas ziepes, intīmās ziepes un vannas pelde (putas).

Produkti nopērkami Kolonnas veikalu tīklā visā Latvijā, kā arī veikalos "Dabas bode", "Ilvo", "Rudzupuķe".

SIA "Cita lieta" kosmētikas ražošanas jomā darbojas no 2005.gada. Tas ir Latvijas uzņēmums, kas piedāvā vannas un ķermeņa kopšanas produkciju. Visa produkcija ir roku darbs un tiek izgatavota no augstas kvalitātes dabīgām izejvielām. SIA "Cita lieta" produkcija tiek eksportēta uz Krieviju, Ķīnu, Ukrainu, Vāciju, Franciju un Lietuvu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV