Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

ZZ Jana apgalvo, ka klēpju sunīši vairs nav modē

Linda Igolniece, 10.11.2010. 11:51

Laiks, kad stilīgi bija nēsāt rokās it visur līdzi mazu, zīmolu drēbītēs tērptu vaukšķošu kucēnu, ir beidzies. ZZ Jana, modes bloga Ielumode.lv autore, Riga Fashion Week modes skates laikā pirmo reizi sabiedrībai atrādījusi jaunu atradumu – aksesuāru, kas piestāvēs ikkatrai jauno trendu cienošai sievietei. Superkombo klēpju sunīša izmērā īpaši radīts drosmīgām, oriģinālām sievietēm, kas vēlas savu mīluli ņemt līdzi arī uz pasākumiem un neuztraukties par tā barošanu, pieskatīšanu, vai to, ka tas uztaisīs šmuci. ZZ Jana ir pirmā Superkombo īpašniece un ļoti lepojas ar to.
ZZ Jana apgalvo, ka klēpju sunīši vairs nav modē

Par savu atradumu tā īpašniece ZZ Jana ar lielāko prieku stāstīja arī Stila Akadēmijas vadītājai Maijai Silovai: „Tas ir neizmērojami stilīgs, uzmanību piesaistošs, oriģināls un – galu galā – arī ļoti, ļoti ērts aksesuārs. Ar visu skriešanu, fotografēšanu ielās ir grūti paspēt parūpēties par klēpju sunīti, savukārt Superkombo ir man perfekts! Vien paskatoties uz šo zvēriņu, var bezmaz izkust!"

Ielumode.lv blogere piebilst, ka ielās manāms izbrīns par viņas Superkombo, tomēr lielākoties garāmgājēju reakcija ir pozitīva. ZZ Jana lepojas ar to, ka ir pirmatklājēja, pioniere ar šo jauno klēpju sunīša šķirnes ieviešanu modes industrijā. „Pagaidām kas tik satriecošs kā Superkombo ir man vienīgajai, tomēr, šķiet, ka jaunais trends varētu kļūt gana populārs ar laiku," ar šķelmīgu smaidu sejā nosaka modes blogere.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV