Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Modes mākslinieks Bruno Birmanis atgriežas modē

Madara More, 15.11.2010. 10:28

No 1. novembra UV Stockmann ir iespējams iegādāties Bruno Birmaņa jaunā zīmola BRUNI kolekciju – klasiska dizaina vīriešu kreklus un sieviešu blūzes.
Modes mākslinieks Bruno Birmanis atgriežas modē

Bruno Birmanis par savu jauno kolekciju stāsta: "Pirmais, ko cilvēkbērnam uzvelk mugurā pēc piedzimšanas ir krekls. Ir teiciens - piedzimis laimes kreklā. Reizēm šāds krekls vai blūze pavada valkātāju visu dzīvi, arī brieduma gados. Es gribētu, lai šāda krekla zīmolā būtu rakstīts BRUNI!"

BRUNI vīriešu kreklu kolekcija ir ieturēta klasiskās tradīcijās, veidota no labākajiem itāļu ražotāja Albini Group audumiem. Tie radīti vīrietim, kam kaklasaites uzsiešana no rīta ir svarīga, bet kurš zin, ka diena beigsies ar smaidu un gandarījumu.

Atturīgās BRUNI blūzes ir lietišķuma un neuzkrītošas sievisķības essence.
Balts un gaiši zils - konservatīva toņu gamma un klasisks, augstākās kvalitātes audums. Tās nēsātāja ir mērķtiecīga, lietišķa un galvenais - Sieviete.

Bruno Birmanis ir 20 gadus ap un iekš modes dzīvojis mākslinieks, kurš ikvienu savu radošo aktivitāti – dzeju, vides dizainu, metālmākslu, režiju, modes mākslu vai apģērbu dizainu skatījis caur galveno prizmu - cilvēcisko.

BRUNI piedāvātajā produkcijā galvenās nav dizaina ambīcijas, bet gan izstrādājuma kopējā kvalitāte. Izmantotie Albini Group audumi, tiek uzskatīti par pasaulē izsmalcinātākajiem kreklu audumiem, jo tie izgatavoti no augstvērtīgākās kokvilnas un ir patiesi ekskluzīvi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV