Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Jaunas idejas ērtākai un labākai virtuves iekārtošanai

ACCENTA, 23.11.2010. 10:44

Ikviens var gari un plaši runāt par savas virtuves dizainu, skapīšu krāsu un rokturīšu formu, bet 100 % lepni jutīsieties tikai tad, kad skaistā virtuves iekārta būs funkcionāla un ērti lietojama. Pārvērtīsim sapņus realitātē!
Jaunas idejas ērtākai un labākai virtuves iekārtošanai

Ir noskaidrots, ka lielākā slodze virtuves iekārtā ir tieši uz apakšējo daļu, tāpēc tai jābūt pārskatāmai. Risinājums - skapīšu vietā izvēlēties izvelkamas atvilktnes, dažāda lieluma un tilpuma, tādejādi būs daudz ērtāk pārskatīt skapīšu saturu. Ar dažādiem papildus elementiem ir iespējams atvilktnes padarīt ērtākas. Katram ir zināma nepatīkamā skaņa, kad galda piederumi un citi metāla priekšmeti slīd pa atvilktni, to atverot. Tagad ir risinājums! Ieklājot īpašu materiālu vajadzīgajās atvilktnēs, slīde tiek novērsta un viss paliek savās vietās.

Aktuāla problēma – dažādu pārtikas produktu, ko neuzglabā ledusskapī, izvietošana. Liekot skapī, ar laiku aizmirsīsiet, kas ir nolikts un kurā vietā. Virtuves mēbeļu ražotāji piedāvā īpašus atvilktņu sadalītājus - groziņus, režģi, ko izvietot atvilktnēs un katru produktu novietot savā vietā. Pārskatāmi un ērti.

Vēl viens jaunums virtuves iekārtās ir atvilktnes, durtiņas, kas darbojas uz sensoru palīdzību. Durvis var atvērt, pieskaroties jebkurai vietai uz durvju fasādes.

Jauni paņēmieni, kā pilnveidot savu virtuvi, tiek izdomāti ikdienu. Tāpēc nāciet uz ACCENTA virtuves mēbeļu salonu un uzzināsiet daudz ko jaunu par to, kā padarīt savu virtuves zonu ērtāku!

http://www.accenta.lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV