Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Jūdažos notiks rotu izgatavošanas darbnīca

Baiba Bože, 24.11.2010. 12:02

4. decembrī plkst. 10.00 Jūdažu Sabiedriskajā centrā notiks rotu izgatavošanas radošā darbnīca kopā ar rotu meistari Klintu Eigenfeldi.
Jūdažos notiks rotu izgatavošanas darbnīca

Radošajā darbnīcā varēs iegūt vērtīgus padomus un praktiskas iemaņas - kā uzmeistarot rotas sev, kā pagatavot Ziemassvētku rotājumus, kā arī saņemt jaunas un radošas idejas rotu un rotājumu izgatavošanai.

Interesentiem lūgums ņemt līdzi savus materiālus. Rotu pagatavošanai nepieciešams ļoti maz darbarīku, var izmantot jau mājās esošos (dažāda liekuma un izmēra adatas, diegi, līmes, šķēres, knaibles, urbis, u.c.). Darbarīkus var iegādāties specializētajos veikalos, šūšanas piederumu veikalos, saimniecības un būvniecības preču veikalos, kā arī makšķernieku bodēs. Lai sagatavotos darbam, būs nepieciešams milimetra vai rūtiņu papīrs un krāsainie zīmuļi. Var izmantot mājās pieejamos alternatīvos materiālus: papīru un papīrmasu – avīzes papīrs, kreppapīrs, žurnāli, reklāmas bukleti, noderēs vinila līme, PVA līme, dabiskā un mākslīgā āda – krāsota āda, kažokāda, ādas aukliņas, mikropērles un līmpapīrs mikropērlēm, kā arī filcs un vilna.

Ieejas maksa – 2,00 Ls. Vairāk informācijas pa tālruni: 26112886 (Terēzija).

Laipni aicināti visi interesenti!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV