Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Ziemassvētku dāvanas var tapt arī virtuvē

ACCENTA, 25.11.2010. 10:47 | komentāri (1)

Tuvojoties Ziemassvētkiem, ikvienam gribot negribot domas vedinās uz dāvanu pirkšanu draugiem un ģimenei. Katrs vēlas, lai dāvanas būtu oriģinālas, skaistas un neatkārtojamas, bet kur tādas atrast? Dāvanas, kas atbilstu visiem šiem kritērijiem, veikalā nopirkt nav iespējams, tādas dāvanas iespējams pagatavot pašiem.
Ziemassvētku dāvanas var tapt arī virtuvē

Pašdarinātas dāvanas kļūst arvien populārākas. Cilvēki vairāk iemācās novērtēt nevis materiālo pusi, bet gan emocionālo. Dāvanas, ko gatavosiet jūs paši, būs daudz personīgākas, oriģinālākas un tiešām neatkārtojamas. Dāvanām idejas - var darināt īpašas sveces, Eko kosmētiku, adījumus, kā arī interesantus kulinārijas pārsteigumus - dāvanas no jūsu virtuves.

Gatavojot cepumus vai pīrāgus, tajā var iecept Ziemassvētku novēlējumu vai dzejolīti - katram individuālu un atbilstošu, protams, pirms dāvināšanas ir jābrīdina, ka iekšā ir pārsteigums.

Draugiem, kuri ir vīna cienītāji, var nopirkt labu sarkanvīnu, mājās pagatavot īpašu sieru, atbilstoši dāvanas saņēmēja gaumei, to visu savietot skaistā koka kastītē, izdekorēt ar Ziemassvētku atribūtiku un skaista, īpaša dāvana gatava.

Darba kolēģiem var dāvināt mājās gatavotas piparkūkas ar skaisti zīmētu individuālu novēlējumu uz tās. Vienkārši, bet atmiņā paliekoši.

Vissvarīgākais - šādi kopā gatavojot dāvanas, jūs pasniegsiet galveno dāvanu sev un savai ģimenei, radīsiet īstu Ziemassvētku noskaņu mājās.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV