Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Iznākusi grāmata "MANDALA. Krāso savam priekam"

Apgāds Mansards, 29.11.2010. 11:59

Jaunā grāmata "MANDALA. Krāso savam priekam" ir otrā mandalu grāmata, kas izdota, sadarbojoties apgādam "Mansards", psiholoģijas centram "Līna", portālam „kastanis.org" un māksliniecei Santai Oborenko. Grāmatā apkopoti vairāki desmiti dažādu mandalu zīmējumu, kurus iespējams izkrāsot.
Iznākusi grāmata "MANDALA. Krāso savam priekam"

Neatkarīgi no vecuma, dzimuma vai tautības, intuitīvi mandalām atsaucas katrs. Mandalu izkrāsošana veicina iekšēju sakārtošanos, un iegūtā harmonija katra cilvēka iekšienē sniedz tam spēku un līdzsvaru. Tā savukārt ir laba augsne, kur dzimt un augt priekam. Priekam par sevi un dzīvi. Lai arī mandalas var būt bezgala atšķirīgas, tomēr tām visām ir kas kopīgs – centrs, kas ietverts aplī, un savdabīga simetrija.

Mandala ir acs zīlīte, rasas piliens, zirnekļa tīkls, pulksteņa ciparnīca un Zeme.
Saule ir savas kosmiskās mandalas centrs. Mandalas apļa forma ir katrā cilvēkā, viņa zemapziņā.

Grāmatā paredzēta vieta arī savu mandalu zīmēšanai, kas var kļūt par vēl dziļāku un dziednieciskāku pašizziņas procesu nekā to krāsošana.

Tiem, kas mandalas vēl nepazīst, vai arī tiem, kas tās jau iemīlējuši, ir iespēja iegādāties atsevišķi kādu no četrām kartiņām ar mandalas zīmējumu, ko paša izkrāsotu nosūtīt draugam, kam gribas dāvāt ko nelielu, taču vienreizēju un personisku.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV