Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Aicina piedalīties Ģimenes sestdienā „Rotu radīšanas prieks"

Maija Upeniece, 29.11.2010. 15:06

4. decembrī plkst. 11:00 Latgales Kultūrvēstures muzejs aicina uz Ģimenes sestdienu „Rotu radīšanas prieks".
Aicina piedalīties Ģimenes sestdienā „Rotu radīšanas prieks"

Muzeja ēku rekonstrukcijas laikā Ģimenes sestdiena notiks Rēzeknes pilsētas Centrālās bibliotēkas Konferenču zālē 3.stāvā (ieeja pasākumā - caur Lasītavas telpām, Atbrīvošanas alejā 81/5, Rēzeknē.

Gaidot Ziemassvētkus, muzejs aicina padomāt ne tikai par istabas un eglītes izrotāšanu, bet arī par sevis sapošanu svētkiem, tāpēc, sadarbībā ar SIA „Inetas radošā darbnīca" mācīsimies izgatavot rotas.

Varēs iepazīties ar „Inetas radošās darbnīcas" meistardarbiem, kur izgatavo ne tikai dažādas rotas, bet arī meklē interesantu pieeju apģērbu izrotāšanai, piemēram, šoruden tika organizēts zīmēšanas konkurss bērniem „Uzzīmē briedi". Viens no kunkursam iesniegtajiem zīmējumiem tika izvēlēts izšūšanai uz apģērbiem, šobrīd ir tapuši jau pirmie adījumi ar briedīša attēlu, bet Ģimenes sestdienas pasākumā tiks apbalvoti konkursa laureāti. Aicinām gan lielos, gan mazos darboties kopā un mācīties, kā veiksmīgi var izmantot senās amata prasmes un modernās tehnikas. Ieeja uz muzeja Ģimenes sestdienas pasākumu brīva!

Foto: I.Dundure

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV