Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

„Fondue " - ideāla piedeva ikvienai ballītei

ACCENTA, 30.11.2010. 11:02

Lai ballēties gribēšanas prieku nenomāktu domas par trauku novākšanu un mazgāšanu, ir radīts vienkāršs risinājums - „Fondue". Tas ir viegls viesu cienāšanas veids ballītēs. Šokolādes un karameļu „Fondue" ar augļiem vai siera un gaļas ar dārzeņiem - stilīgi, viegli pagatavojams un viesiem ērti lietojams.
„Fondue " - ideāla piedeva ikvienai ballītei

Šajā gadā „Fondue" veica savu atgriešanās gājienu Amerikā un Rietumeiropā. Pagājušā gadsimta 60. un 70. gados popularitāti ieguvušais ēdiena servēšanas veids tagad ir daudzkārt uzlabots, lai ikviens spētu to lietot. Tas ir kļuvis drošāks - vairs nav karstās eļļas sildīšanai, kā arī aksesuāri veidoti no materiāla, kas nesakarst. „Fondue" dizains ir izstrādāts daudz ērtāks lietošanai - to ir viegli tīrīt un noglabāt. Arī izskats ir kļuvis krietni pievilcīgāks - šodien tos ar atrast dažādas krāsās, no dažādiem materiāliem.

ACCENTA saviem klientiem piedāvā iegādāties „Fondue" komplektu par neticami zemu cenu - tikai Ziemassvētku akcijā no 13. decembra līdz 31. decembrim „Fondue " komplekts ar aksesuāriem nopērkams par 21.56 Ls. Lieliska dāvana sev vai draugiem svētkos!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV