Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Telpaugi jūsu virtuvē

ACCENTA, 10.12.2010. 12:01

Ir ierasts telpaugus novietot viesistabā, darba telpā, guļamistabā, bet kā ar virtuvi? Kāpēc gan neatsvaidzināt šo telpu?
Telpaugi jūsu virtuvē

Daudzām virtuvēm ar augstajiem griestiem ir brīva vieta virs skapīšiem, kur var novietot dažādus augus. Ļoti skaisti ir novietot nokarenos vīteņaugus, kuri vienlaicīgi kalpos kā dekors skapītim. Ēdamistabas galdam var piešķirt skaistas un interesantas dizaina nianses, novietojot galda vidū ziedus vai citus augus. Šādam dekoram var izmantot augu podiņā vai svaigi grieztus ziedus vāzē. Svaigi griezti ziedi būs daudz labāki, jo tos var mainīt, atkarībā no noskaņas mājā un it īpaši virtuvē.

Virtuvē ir jādomā arī par drošību . Augus nedrīkst novietot tuvu cepeškrāsnij vai virtuves plīts virsmai.

Augi virtuvei ir jāizvēlas ļoti rūpīgi. Visi augi šajā mājas zonā nevarēs atrasties, jo bieži mainās gaiss un telpas temperatūra. Ziedu salonos jums noteikti palīdzēs izvēlēties piemērotākos risinājumus.

Pamēģiniet un sapratīsiet, ka šāda virtuves papildināšana padara to siltāku un mājīgāku.

www.accenta.lv
www.accentaoutlet.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV