Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Ziemassvētku dekorācijas virtuvē

ACCENTA, 14.12.2010. 16:19

Ziemassvētku laikā ikviens mājoklis iegūst īpašu, neierastu izskatu. Svētku eglīte, svecītes, virtenes un vainagi - tas viss rada noskaņu mājā. Bet kā ar virtuvi? Bieži vien virtuve dekorēšanas jūklī tiek aizmirsta. Šogad ACCENTA iesaka interesantas idejas virtuves un ēdamzonas izrotāšanai. Ļaujiet, lai svētku gars ienāk jūsu virtuvē!
Ziemassvētku dekorācijas virtuvē

Sākumā ir jāizvēlas tēma, kuras noskaņās virtuve tiks dekorēta. Varianti var būt ļoti dažādi: Ziemassvētku vecītis un ziemeļbrieži, sniegpārsliņas, apsniguši koki un krūmi, Viktorijas laikmeta dekori vai vienkārši zaļa un sarkana krāsa. Galvenais noteikums, lai jums pašiem tēma šķistu interesanta un saistoša.

Galda vidū novietojiet kādu dekoru, paštaisītu vai pirktu. Ļoti labi šim nolūkam der Adventes vainags. Aplis galda vidū radīs kopības sajūtu mājās. Veikalā iegādājieties attiecīgās tēmas stila dvielīšus un virtuves cimdus, kurus izvietojiet virtuvē. Pagatavojiet dažādus tēmas dekorus (no papīra, auduma vai no kā cita), ko piestiprināt pie durvīm, kā arī īpašus, mazākus dekorus virtuves skapīšu durtiņām.

Logu augšpusē piestipriniet virtenes (gaismu vai parastās), kas radīs svētku sajūtu ne tikai mājā, bet arī ārpus tās būs redzams šis dekors.

Mūsdienās veikalos var atrast dažāda stila un aromātu sveces. Izvēlieties savam stilam atbilstošākās un izvietojiet virtuvē.

Svētki var sākties!

www.accenta.lv
www.accentaoutlet.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV