Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Nedēļu pirms Ziemassvētkiem notiks jau piektais Open Air Vintage festivāls

Agnese Kleina, 16.12.2010. 08:52

Šosestdien, 18. decembrī, no plkst. 11 Spīķeros, Dirty Deal Cafe Maskavas ielā 12 (2. korpuss) notiks piektais Open Air Vintage festivāls.
Nedēļu pirms Ziemassvētkiem notiks jau piektais Open Air Vintage festivāls

Pircēju apetītei augot, šoreiz varēs iegādāties ne tikai rūpīgi glabātu un nu atkal gaismā izceltu sendienu apģērbu un aksesuārus, bet arī interjera priekšmetus un pat kādu mēbeli. Pavadot dienu īpašā svētku atmosfērā, kas ieturēta festivāla tematikā – Ziemeļbriedis & Sniegacilvēks -, būs iespējams palutināt ne tikai sevi, bet arī atrast ne vienu vien oriģinālu Ziemassvētku dāvanu.

Pārdevēju vidū būs sastopama 2010. gada spilgtākā Latvijas modes dizainere Katja Šehurina, būs pārstāvēti labākie Rīgas vintage veikaliņi, tostarp Bonēra, Pērle un interjera lietu veikals 20. gadsimts. Ar saviem stendiem piedalīsies arī festivāla rīkotāji – veikals RetroSpectro un modes blogere Agnese Kleina. Ieeja festivālā-tirdziņā ir bez maksas.

Festivāla koncepts ir vienkāršs – dāvāt arī rīdziniekiem un pilsētas viesiem iespēju tirgoties un iepirkties vecu, bet viennozīmīgi burvīgu lietu tirdziņā, līdzīgi, kā tas notiek citās Eiropas pilsētās – Londonā, Parīzē un Berlīnē.

Uz tikšanos pirmssvētku aizraujošākajā pasākumā – festivālā, kas vairo prieku un bagātina drēbju skapi!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV