Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Klubā "Dstyle" notiks Pērļu medības

Elīna Fūrmane, 17.12.2010. 12:00

Klubs – restorāns Dstyle Vecrīgā, Skārņu ielā 9, svētdien, 19. decembrī, laikā no pl. 14:00 – 18:00 organizē pērļu medības – "Andele/Mandele" pasākumu, kurā dāmas varēs gan pārdot, gan iegādāties svētku kokteiļkleitas, greznus topiņus, rokassomiņas, kurpes un spīdīgus vizuļus - visu, ko var izmantot, pošoties uz Ziemassvētku un Jaunā gada svinību spožajām ballēm.
Klubā "Dstyle" notiks Pērļu medības

Šis būs Pērļu Medību vienreizējais speciālizlaidums ar īpaši noteiktu piedāvājamā preču klāsta sortimentu – tikai spožums un daile, nekādi vienkāršie apģērbi, džinsas, virsjakas un handmade produkti.

Dāmas, kuras vēlas tirgoties, tiek aicinātas pieteikties, sūtot informāciju par sevi un bildes ar tirgojamajām lietām uz e-pastu: liva.jaunozola@gmail.com. Foto nepieciešams obligāti, lai zinātu, ka tiek ievēroti noteikumi par piederību. Dalības maksa – 5 Ls.

Vizuļojošas iepirkšanās laikā pasākuma apmeklētāji varēs baudīt kvalitatīvu mūziku, dzirkstošo vīnu un burvīgu tuvojošos svētku atmosfēru.

"Dstyle" saimnieces dziedātāja Eīna Fūrmane un uzņēmēja Santa Kola ir parūpējušās par to, lai klubs "Dstyle" kļūtu ne tikai par restorānu un izklaides vietu, bet arī par vietu, kur var saturīgi pavadīt brīvo laiku. Klubā notiek dažādi ar modi un stilu saistīti pasākumi, vietējo mākslinieku izstādes, mūzikas albumu prezentācijas un citi pasākumi. Par kvalitatīvu mūziku gādā tādi pazīstami dīdžeji kā Rise, Ksenia, Kamikadze, Milk Magic, kā arī DJ Ella. Reizi mēnesī klubā savus pasākumus rīko Bogdan Taran un DJ Crash. Viesojas arī ārzemju mākslinieki un dīdžeji. Vakaros darbojas face control, jo ieeja klubā paredzēta no 21 gada vecuma. "Dstyle" telpās ir ierīkota arī radio studija, kurā saimnieko DJ Ella. No turienes piektdienu vakaros notiek tiešās translācijas radio Capital FM 94,9 ēterā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV