Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Garderobe ikviena gaumei un vēlmēm

ACCENTA, 21.12.2010. 10:57

Ierasts ir izmantot skapi mantu un drēbju glabāšanai, bet kā būtu, ja skapja funkcijas pildītu vesela istaba? Mūsdienās arvien populārākas kļūst garderobju izveidošana, būvējot māju vai remontējot dzīvokli.
Garderobe ikviena gaumei un vēlmēm

Izbūvējot garderobi, ir jāsāk ar garderobes plānošanu,labāk, ja telpa garderobei būs izbūvēta guļamistabā vai blakus tai. Izmēri var būt dažādi, bet ideālais variants ir deviņu kvadrātmetru telpa. Sienu krāsa var būt kāda vien vēlaties, bet labāk gaiša, tas radīs pozitīvu noskaņu, ik rītu ģērbjoties.

Garderobes iekārtojumam var izvēlēties dažādas mēbeles, konstrukcijas un to aksesuārus. Tie tiek izvietoti, gar telpas sienām veidojot pārskatāmus plauktus un pakaramos. Tiks izveidoti apavu plauktiņi, mantu kastes sīkiem priekšmetiem, bikšu pakaramais un jostu un kaklasaišu turētājs. Tas būs ērti un pārskatāmi - neviena no jūsu drēbēm netiks aizmirsta.
Palielinoties apģērbu un apavu klāstam, bieži vien trūkst vieta, lai visu novietotu, izveidojot savu garderobi, īpašās konstrukcijas - plauktus un pakaramos - varēs papildināt un noņemt katru reizi, kad tas ir nepieciešams.

Turpmāk ACCENTA piedāvās dažādas garderobes jūsu mājoklim. Katram izmēram tiks atrasts piemērotākais risinājums. Jau no 20. decembra ACCENTA OUTLET mājas lapā www.accentaoutlet.lv varēsiet apskatīt piemērotākos risinājumus.

www.accenta.lv
www.accentaoutlet.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV