Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Sāc Jauno gadu veselīgi

Sporta klubs „A-Step", 27.12.2010. 19:51

9. janvārī plkst. 17:30 Sporta klubā „A-Step" notiks lekcija par veselīgu un sabalansētu uzturu, kuru vadīs sporta kluba trenere Inese Čiževska. (Atkārtotas lekcijas var būt – 16. janvārī; 23 janvārī un vēl, ja būs inetere.)

Katram no mums, sākoties jaunam gadam, ir kāda Jaunā gada apņemšanās - kāpēc lai tā nebūtu veselīgs uzturs? Lekcijas laikā tiks stāstīts par pareizu uzturu, sabalansētām ēdienreizēm, kā pareizi savienot fitnesu un pareizu ēšanu, un citām lietām. Būs jaunas un nedzirdētas lietas un šis tas, ko mēs visi zinām, bet īsti nespējam ieviest savā dzīvē un ēdienkartē.

Jebkuram interesentam ir iespēja apmeklēt šo lekciju, sūtot savu pieteikumu 7. janvārim uz e-pastu info@a-step.lv, vai zvanot pa tālruni +371 20021072.

Dalības maksa 4 Ls, sporta kluba klientiem, uzrādot abonementu – 3 Ls (klientiem ar reižu abonementu apmeklējums tiks skaitīts kā 1 apmeklējuma reize).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV