Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Militāro zinātnieku atklājumi ļauj katram pašam sevi pasargāt no aukstuma

Gatis Babris, 30.12.2010. 11:25 | komentāri (1)

Pateicoties militāro speciālistu, zinātnieku un sporta mediķu sadarbībai ir radīta unikāla tehnoloģija, kas ļauj bez ārēju enerģijas avotu palīdzības sasildīt jebkuru ķermeņa vietu. Sākotnējā ideja radīt modernu termoforu, kurš pildītu tradicionālās funkcijas un spētu karavīrus ziemas apstākļos pasargāt no apsaldējumiem taču nebūtu regulāri jāpapildina ar karstu ūdeni, ir rezultējusies konceptuāli jaunu produktu līnijā ar plašu pielietojumu ikdienā, aktīvā atpūtā un medicīnā.
Militāro zinātnieku atklājumi ļauj katram pašam sevi pasargāt no aukstuma

Sildītāji ir veidoti no kokvilnas auduma, pildīti ar speciālu maisījumu. Sildierīcei nav nepieciešama enerģija, elektrība, apkure, tā nodrošina siltumu jebkur un jebkad, kad lietotājs to aktivizē. Sildītājs tiek aktivizēts vienkārši atplēšot tā vakuuma iepakojumu. Gaisā esošais skābeklis reaģē ar sildītāja pildījumu un sāk izdalīties siltums. Atkarībā no modifikācijas siltumu var baudīt no pāris līdz pat septiņām stundām.

Roku un kāju sildītājus, muguras un kakla sildītājus var lietot, vienkārši lai sasildītos aukstā laikā, ilgstoši uzturoties ārā, sporta aktivitāšu laikā, braucot ar motociklu, slēpojot, medībās vai makšķerējot, brīvdabas koncertos. Bez tam tie ir izmantojami medicīniskos nolūkos muskuļu sāpju, muguras sāpju, reimatisma ārstēšanai, saaukstēšanās laikā. Sildītāji paši pielāgojas ķermeņa formai.

Sildītāju oficiālā izplatītāja Baltijas valstīs SIA "Baltic Flames" valdes priekšsēdētājs Gatis Babris uzsver: "Vienreiz lietojamo sildītāju lietošana ir neticami vienkārša. Roku sildītājus ziemā var droši dot līdzi bērnam uz skolu vai bērnudārzu, iedarbināt sildītāju viņi iemācīsies minūtes laikā. Svarīgi, ka sildierīcē izmantotais pildījums ir ekoloģiski nekaitīgs. Kā viss ģeniālais, šis sildītājs ir tik vienkāršs, ka finansiāli tos pāris latus var atļauties katrs."

Sildītāji ir oficiāli sertificēti iekārtu ekspertu kompānijā "TUV NORD".

Video par to, kā izvairīties no nosalšanas, izmantojot sildītājus, skatieties šeit http://video.leta.lv/video/Publicitate/?xml_id=11689

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV