Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rīgā atver pirmo specializēto mafinu tirgotavu

Santa Briede-Hansena, 12.01.2011. 14:26 | komentāri (1)

Rīgā, Ģertrūdes ielā 9, durvis vērusi jauna kafejnīca – mafinu ceptuve un tirgotava "Muffins and More". Šī ir pirmā specializētā mafinu tirgotava Rīgā, kur produkcijas tapšanā izmantotas Eiropā un Amerikā iecienītas mafinu receptes un galvenokārt Latvijā audzētas izejvielas.
Rīgā atver pirmo specializēto mafinu tirgotavu

"Pastāv viedoklis, ka mafini un keksi ir viens un tas pats, taču tas ir mīts. Mafini ir Latvijā iecienīto keksu un groziņkūku līdzinieki, taču atšķiras to pagatavošanas tehnoloģija, ingredienti un galaprodukta konsistence, stāsta "Muffins and More" līdzīpašnieks un ražošanas vadītājs Džeks Hansens (Jack Hansen). "Mafini ir maigāki, ar augļu, ogu vai krēmveida pildījumu, tādēļ tie ir atšķirīgi no jau ierastajiem keksiņiem, smalkmaizītēm vai citiem konditorejas izstrādājumiem," skaidro Dž. Hansens un piebilst, ka nodēvēt mafinu par keksu būtu tas pats, kas nosaukt ābolus par apelsīniem un otrādi.

"Muffins and More" īpašnieki ir Latvijā dzīvojoša ģimene ar saknēm Latvijā un Dānijā. Ģimenes lauku saimniecībā "Dambīšii" Limbažu novadā tiek audzēta arī daļa mafinu pagatavošanai nepieciešamo izejvielu, – tostarp, augļi un ogas. Nākamgad iecerēts paplašināt ekoloģiski audzētās produkcijas klāstu, kā arī vasaras un rudens sezonā piedāvāt "Muffins and More" apmeklētājiem pašu saimniecībā audzētas zāļu tējas un svaigas ogas. "Muffins and More" ceptuves jaudas nodrošina arī korporatīvo un privāto pasākumu apkalpošanu.

Patlaban "Muffins and More" piedāvājumā ir vairāk nekā 10 dažādu veidu mafini, tostarp – klasiskie, ābolu, melleņu, ar šokolādes, karameļu un vaniļas krēma pildījumu, kā arī lielizmēra mafini, kas piemēroti baudīšanai kopā ar draugiem vai kolēģiem. Apmeklētājiem pieejamas arī vieglas pusdienas, kā arī bezmaksas piekļuve internetam ar Wi-Fi. "Muffins and More" īpaši gaidītas ir arī ģimenes un apmeklētāji ar bērniem – mazo apmeklētāju ērtībām sarūpēts paaugstināts krēsliņš un nodrošināta palīdzība iekļūšanai "Muffins and More" telpās ar bērnu ratiņiem.

Uzņēmums savā darbībā lielu uzsvaru liek ne vien uz produkcijas daudzveidību un kvalitāti, bet arī uz saziņu ar klientiem, kas pēc "Muffins and More" līdzīpašnieka Dž. Hansena vārdiem sabiedriskās ēdināšanas biznesā Latvijā nav gluži ierasta lieta. Šobrīd ar sociālās saziņas portālu Twitter, Linked-in un vēlāk arī ar Draugiem.lv starpniecību ikviens var sniegt "Muffins and More" atsauksmi vai ieteikt savu iecienīto mafinu recepti. Turklāt pirmās klientu ieteiktās receptes "Muffins and More" piedāvājumā tiks iekļautas jau šā gada janvārī un februārī.

Par "Muffins and More"

Mafinu ceptuve un tirgotava "Muffins and More" ir daļa no ģimenes uzņēmuma SIA "Dambicon". SIA "Dambicon" ir dibināta 2009. gadā. Patlaban uzņēmums nodarbina 5 darbiniekus. Uzņēmuma darbības virzieni ir IT konsultācijas un starpniek-menedžmenta pakalpojumu sniegšana Latvijā, kā arī darbība sabiedriskās ēdināšanas un lauksaimniecības jomā.

www.muffinsandmore.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV