Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Visbiežāk pieļautās kļūdas, plānojot virtuves dizainu

ACCENTA, 13.01.2011. 11:29

Virtuve ir viena no apmeklētākajām telpām mājoklī, līdz ar to šeit visbiežāk tiek veiktas dažādas pārmaiņas un uzlabojumi. Interjera žurnālos var atrast daudz un dažādas idejas, bet vai šos interesantos un skaistos virtuves aksesuārus var iegādāties mūsu veikalos? Vai pārdrošie krāsu salikumi, šķitīs pievilcīgi arī pēc pāris nedēļām? Apskatīsim piecas visbiežāk pieļautās kļūdas, plānojot virtuves dizainu.
Visbiežāk pieļautās kļūdas, plānojot virtuves dizainu

Virtuves iekārtā ir jābūt daudziem skapīšiem, priekš dažādiem virtuves piederumiem. Ja pēc pirmā acu uzmetiena, šķiet, ka visu var salikt divos vai trijos skapīšos, tad parasti šie novērojumi ir neprecīzi. Ieplānojiet, divus papildus skapīšus, kas laika gaitā izrādīsies ļoti noderīgi.

Apgaismojums ir svarīgs elements ikvienai darbībai. Parasti virtuvē tiek izveidots standarta apgaismojums griestu vidū, kā arī virs plīts virsmas. Virtuve iegūst daudz dzīvīgāku interjeru, ja papildus stacionārajam apgaismojumam izvieto gaismas ķermeņus virs virtuves darba virsmas, virs ēdamgalda vai bāra letes vai virs kādas citas virtuvē bieži izmantotas zonas. Tas kopskatu rada dzīvīgāku un mājīgāku.

Laba ventilācija nodrošinās gaisa cirkulāciju un ēdienu gatavošanas aromāti nepaliks virtuvē. Daudzi cilvēki domā, ka pietiekami ir ar tvaiku nosūcēju, bet tas nav tiesa. Lielāko darbu dara tieši virtuves iebūvētā ventilācija, līdz ar to pārliecinieties, ka tā ir laba un kvalitatīva.
Atlasiet virtuves piederumus un aksesuārus atbilstoši Jūsu virtuves dizainam. Krāsas, formas, metāli - tas viss var virtuves dizainu vai nu papildināt, vai pilnībā neiederēties.
Pieturieties pie vienādiem materiāliem un krāsu toņiem.

Pats galvenais vienmēr sekojiet savam sākotnēji izveidotajam plānam. Tas palīdzēs nepārsniegt atvēlēto budžetu, ievērot vienādu stilu un nodrošinās skaistu un Jūsu vēlmēm atbilstošu dizainu.

"Accenta" interneta veikals www.accentaoutlet.lv piedāvā iegādāties visu nepieciešamo, virtuves iekārtošanai. Apskatiet, izvēlieties un iekārtojiet savu virtuvi. "Accenta" dizaineri sniegs jums bezmaksas konsultāciju par iespējamajiem risinājumiem Jūsu virtuvē.

www.accenta.lv
www.accentaoutlet.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV