Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Radošo nodarbību cikls mākslas terapijas laboratorijā „Gaisma krāsās un simbolos"

Mārīte Lempa, 17.01.2011. 17:19

No 20. janvāra Tehniskās jaunrades namā „Annas 2" sākas jauns radošu nodarbību cikls Mākslas terapijas laboratorijā „Gaisma krāsās un simbolos".
Radošo nodarbību cikls mākslas terapijas laboratorijā „Gaisma krāsās un simbolos"

Nodarbību ciklu vadīs Dace Visnola - mākslas terapeite, lektore un radošu semināru vadītāja. Cikla ietvaros pasniedzēja stāstīs par krāsām, zīmēm un simboliem, to lomu cilvēka ikdienas dzīvē. Nodarbībās būs iespēja iepazīt krāsu nozīmi un ietekmi uz cilvēka psiholoģiju un fizioloģiju, izzināt un līdzsvarot sevi, apjaust savus iekšējos un ārējos resursus. Ikviens nodarbību apmeklētājs varēs atrast pats savu simbolu un caur radošām aktivitātēm apjaust savas slēptās spējas un stiprināt pašapziņu, uzlabojot savas dzīves kvalitāti.

Mākslas terapijas laboratorija ikvienam sniedz iespējas attīstīt radošas spējas un paplašināt to robežas, apzināties savus iekšējos spēka avotus un tuvināties sevis apzināšanai, kā arī rast risinājumu dažādām problēmsituācijām.

Par Daci Visnolu. D. Visnola pabeigusi Rīgas Stradiņa universitātes maģistrantūru veselības aprūpē ar specializāciju vizuāli plastiskajā mākslas terapijā un Latvijas Universitātes doktorantūru mākslas pedagoģijā, papildinājusi savas zināšanas Upsalas universitātes Tekstila nodaļā un bijusi Rotari kultūras stipendiāte Lielbritānijā. Dace Visnola ir augstskolu docētāja no deviņdesmito gadu sākuma un ar savu pētījumu rezultātiem piedalījusies vairākās starptautiskās zinātniskās konferencēs Latvijā, Lielbritānijā, Lietuvā un Somijā. Ar mākslas terapiju nodarbojas piecus gadus, piedaloties mākslas terapijas semināros un konferencēs, trīs gadus vadīta mākslas terapija grupā un individuāli.

Nodarbībām tiek aicināti pieteikties ikviens vecumā no 17 gadiem.
Nodarbības norisināsies, sākot ar 20. janvāri katru nedēļu ceturtdienās no plkst. 17.30 – 20.50. Norises vieta: Tehniskās jaunrades nams „Annas 2" Annas iela 2, Rīga.

Kontaktinformācija: Dace Visnola / tel: 29488445 / e-pasts: dvisnola@lanet.lv / web: www.tjn.lv /

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV