Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Virtuves iekārtas tehnika - www.accentatehnika.lv

ACCENTA, 18.01.2011. 16:24

Iekārtojot virtuvi, jāsaskaras ar virtuves mēbeļu atrašanu un izvēli, kā arī ar virtuves tehnikas izvēli. Moduļu mēbeļu kompānija "Accenta" piedāvā izdevīgākos risinājumus virtuves tehnikas iegādei un uzstādīšanai - www.accentatehnika.lv.
Virtuves iekārtas tehnika - www.accentatehnika.lv

Virtuves iekārtas iegāde nenozīmē tikai mēbeļu iegādi, bet arī visas nepieciešamās tehnikas iegādi. www.accentatehnika.lv katrai precei ir atzīmētas divas cenas, pirmā cena ir summa, par kādu iespējams iegādāties attiecīgo preci, pērkot to kopā ar "Accenta" izgatavotajām mēbelēm, savukārt otrā norādītā summa ir cena precei bez "Accenta" mēbelēm. Iegādājoties virtuves iekārtu "Accenta" veikalā, virtuves tehnikai 0 % uzcenojums.

Ja preču pasūtīšanas posmā internetā rodas kādas neskaidrības, dodieties uz mēbeļu un interjera centra "Spice Home" "Accenta" salonu un konsultējaties ar Accenta zinošajiem konsultantiem mēbeļu un sadzīves tehnikas jautājumos. Viņi paskaidros par izvēlēto preci un sniegs nepieciešamos padomus un noderīgus ieteikumus preces iegādei.

www.accenta.lv
www.accentaoutlet.lv
www.accentatehnika.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV